FETARDAG!

hej!

lördan är här nu och allt är som det ska (eller mja), FETARDAG hur som helst (jämt lite efterlängtad). godis ska bli i mängder med söta personer. ska dagen bara som den kommer, ska bli underbart. måste njuta in i det sista nu innan jobbet drar igång.. bjuden på två fester ikväll men partyhumöret finns inte där riktigt så jag får se. har lärt mig att låta bli festande när jag har just den här känslan iaf. duktig fi!

vaknade halv 9 i morse, inte helt pigg men upp tog jag mig. följde med emma & mamma till gymmet, svettades på gåbandet, duschade och gjorde mig färdig. JÄTTEskönt! det är gött att gå upp tidigt tycker jag, jag får ut så mkt mer av dagen. sen är det ju bra för mig att komma in i rätt dygnsrytm eftersom jag börjar jobba 7 på måndag. gud vad osugen jag är fortfarande. :/ eller jobba bli okej, men jag gillar verkligen inte att jobba kväll. skulle det gå skulle jag helst jobba 7-16, mån-fre, det skulle passa mig utmärkt.

jag börjar bli orolig för mig själv ang min konstiga andning. det blir bara värre och värre, speciellt i samband med träning. förut har jag bara kännt det när jag går på löpbandet, men nu känner jag även av det på combaten. ser fram emot lungundersökningen (när den nu blir av), jag vill så gärna veta om det "bara" är stress jag lider av eller nått annat....

i torsdags var jag&emma med marcus när han fixade färdigt sin tatuering. såg ju inte så farligt ut, är jättesugen på att göra en egen snart. men vad? vill ju inte göra nån bara för att, ska ju betyda nått för mig..så jag ska klura lite på det.. :)

nu ska ja klara en jäkla F***-låt på guitarhero, klarar jag den inte blir jag galen. sen blir det promenix mot färjestad, nisse.

/sofie (på väg mot ett större ego)

sista veckan nu..

snart har hela semestern gått. tre veckor går fortare än vad jag trodde. synd. ska iofs bli skönt att komma in i alla gamla rutiner o skit, jag är en rutinmänniska. fast ja klagar absolut inte över att vara ledig.. men det kan vara tråkigt med, speciellt en sån här skitdag. grinat, nej gråtit, mest hela dagen. jag hatar mig själv, blir så ledsen när jag får höra saker om mig själv så att den lilla självkänsla jag iblabd lyckats bygga upp, bryts ner på mindre än en sekund. jag är nog inget bra, bara att inse. jag vill inte svika någon, jag vill ingen ngt illa, jag vill alla väl men ändå lyckas det bli såhär.. jag är ingen egoist som bara tänker på mig själv. tänker alltid mkt på andra och att dom ska må bra. men en sak har ja bestämt iaf - jag ska bli mer ego! måste lära mig att inte ta någon skit, men det är fan inte lätt. jag börjar bli ett psykfall nu, helt sant. åååh, nu bara dravlar jag... jag skulle ju skriva om semestern....

var på öland första veckan. det har alltid varit underbart & underbart var det i år igen. kändes konstigt utan doddo, men hon var med oss ändå, det kände vi, iaf jag (för hallå, det finns spöken)! vi gjorde allt som doddo skulle gjort iaf, det var mysigt. lammet&grisen var det mysigaste på länge. vilket hålligång och vilken mat, ja vilket ställe. mysfaktorn slog alla rekord! folket jag var där med är underbara, varenda en av dom! öland är oslagbart, inget slår det! byrum föresten, är mitt (och flera släktingars) absolut favoritställe. älska byrum.

under veckan på öland kom jag nära min lilla kusin tuss igen. idolen&fanet har återförenats. det är jag glad för. :) resten av min familj med, det vet du tussie ^^,

gjorde slut på för tok för mkt pengar på öland, lever därför just nu så snålt man bara kan, existensminimum :( därför har jag inte råd att göra så mkt mer ballt under semestern :/

idag hade jag så mkt starka känslor i mig som behövde komma ut så jag gav mej (hör&häpna) ut och sprang! vet inte när jag gjorde det senast, tar ju mest långprommenader, combatar, pumpar o så. men att springa var jätteskönt, jag mådde bra i flera minuter efteråt, sen var jag tillbaks på ruta ett igen. orkar inte må så här mer.

nu orkar jag inte skriva mer. ska lägga mig och läsa en stund. hej