åh så gott!

jag och tuss har tryckt lite godis. godast är ändå Smash! gosh, give me more!


kooooooooooos!

nu är jag arbetslös, känns inte ett dugg konstigt...än...

tränade på crosstrainern förut, baah så skönt det var efteråt! imorrn blir jag inte ensam när jag ska te gymmet utan tuss (och säkert noell) ska mä. wiiiiiie :D

nu väntar en fetarkväll utan dess like.choklad choklad choklad och lite annat sött! MUMS!

pussssss

what a beautiful morning!

jaa guud sicken hærlig morgon. vaknade helt førstørd och førstod nada då klockan ringde 03.45 førut..snooze en gång, två ggr, tre ggr..sen fick det vara nog. jag blir inte piggare ju længre jag drar mig, snarare tværtom, men gøtt ære! blev inte många timmars sømn inatt, kunde verkligen inte somna igår kvæll. kollade på playa del sol i vanlig ordning.. att se ett av de roligaste avsnitten var ju inte tiptop, skrattvarning hela tiden ju.. fick stænga av till slut men då væsnades det så mkt utanfør, ibland vill jag bara ta och skjuta alla fulla mænniskor med en hagelbøssa, tur før dom att jag inte æger nån :p øvervægde øronproppar men de får ju bara fram mitt værsta tinnitustjut så en kudde øver huvudet fick bli. tuss fnissade lite søtt då hon kom in å såg mig :) jaja.. somnade till slut iaf.. hehe, detta var ju intressant :p

nu sitter jag och har lite pause. gør mitt sista pass i loungen, kænns inte alls konstigt utan allt ær precis som vanligt.. kænns nog lite mer weird om några dagar.. konstigt att inte ha ngt jobb att gå till.. men jag hoppas jag får ett snart snart snart, annars blir knæckebrød o vatten i flera månader framøver... rætt ogøtt. ska på intervju på onsdag iaf, ett sykehjem, wish me luck :)

nej, kanske ska gøra nått vettigt. puss på du!


 

Playa del Sol, så jeeefla kul kul kul!

lördag kväll.

sitter all by my self i vårt "hem" och följer spänningen i paradise hotel (såpass spännande att jag skriver blogg samtidigt...). tuss och noell drog precis på fest nånstans här i närheten och klätish är på avskedsfest i sverige. jag blir den enda nykteristen denna helgen. ska upp om sisådär 6 timmar för att dra på jobb. min sista arbetsdag i loungen. weird.

nu är det paus så tandborstning får bli.

sov gott sen folket!

puss


Två av mina festande sambos.

alltså PUUH!

jag hade næstan glatt mig åt att jobba helg (okej, inte så att jag hoppade av glæjde men....) før att helgerna brukar vara lugna och stillsamma hær i loungen.. men ett stort jeefla TJI fick jag før det. har inte suttit still mer æn 10 minuter då jag slængde i mej en knæckemacka å æpple. disk hit o disk dit, søl hær o gegg dær, falafel slut, måste værma nytt..oooooops baguetterna i ugnen, damnit! alltså detta ær ju værre æn mitt oootroligt hårda dubbelpass på elixia i onsdags..OMG, svettigt værre. jag vet en som kommer sova sockersøtt inatt iaf :)

igår kvæll var jag och tuss lite kreativa. satte upp en hylla ovanfør min sæng, dær står nu min tur-buddha och ger mig massa lyckalyckalycka! tones teckningar sitter fint øver sængen och ger mig glædje då jag tittar åt vænster.. sen prydde vi vår vægg med massa hærliga kort på næra och kæra, men mest kort på oss sjælva... ^^, tiiihi..

efter vår kreativitet hade vi en gørmysig kvæll till doobidoo med brownies och glass før att sen trycka lite chips o dip till paradise. tussens och noellsans væn anna sov øver och hon påminde mig lite om ekengrenskan vilket fick mig att inse vad toklænge sen det var jag såg henne.. :/ så trist att man træffar vænner och bekanta så sællan nu før tiden, men ni ska veta att jag saknar er heeeela høgen!

avslutar med att lægga in lite kort från lægenheten så alla nyfikna dær hemma får en liten inblick i vårt vackra hem :p det ær inte klart på långa vægar men hemmet ær beboligt iaf :)

puss på er!


Tuss I hennes sæng i vårt rum.


Min datahørna dær bloggen kommer uppdateras :p haha


Min sovhørna


Kolla va vi fick te't på væggen alltså, mækta stolta ;p


Vardagsrummet, Stuen


En del av køke


Mera stue


En del av balkongen.


Noells "rum"


Klætish rum


Lite av bade
kö.

nu äre ruljans in te toan... jag står sist i kön, typiskt! en mysig kväll har passerat, men nu blire bingen!

nattipuss

fredag = fridag.

så var det redan fredag. denna veckan har inte gått sådär suuuperfort som den alltid gör annars. beror nog på att jag haft en sjuk godisabstinens denna veckan och hela tiden längtat/längtar efter lördag. fuskat flera ggr, men inte överdrivet mkt iaf. iofs har jag vart värd varenda liten godisbit då inte allt gått min väg de senaste dagarna. frustration. nu är det iaf fredag vilket innebär min enda lediga dag denna veckan..gött.

vad sker: jag har precis färgat håret, eller rättare sagt, tuss har färgat det åt mig. moccabrunt. färgade över mina slingor og så de blev väl svagt kaffefärgade. håret har inte torkat än så jag inväntar spänt resultatet..

mer som hänt idag: jag har bäddat sängen och gjort lasagne och tränat på rullbandet. jag cyklade till elixia, jobbigt. gick upp på vinden förut för att leta efter dvd-dosan, fann den ej, skuffet. hälsat på tuss och noells vän, hon heter anna och vi har träffats tidigare på sats. har även luktat i tuss vitaminburkar, det luktade bajs blandat med dålig frukt. just nu tvättar jag mina jobbarkläder för sista gången och skriver blogg då såklart.

vad som mer kommer att ske idag: äta kyckling och pasta med sambos + vän, se dobiedoo (pensionärsvarning) och sist men inte minst paradise hotel. säkert sker massa andra oförutspådda ting på vägen tid, men det tar jag upp i morgondagens blogg. spännande, tänker ni, men inte jag.

igår: jo, igår var det sista ggn jag träffade chefen. hon tackade inte av mig eller något utan bara kallpratade ned mig. jag fick inte ens en hejdåkram, så opersonlig. inte för att jag ville ha en kram men det hör liksom till god ton.. ist skakade vi hand, som gamla gubbar i kostym. usch o fy.

allmänt: alltså vissa personer tror man att man känner och förstår sig på, men sen sker ett eller annat som bevisar raka motsatsen..gaaad. en kul sak är att tuss och noell nu har blivit medlemmar på elixia, wiiie :D dessutom har en hunk utan dess like börjat på mitt gym, nämligen bb-klas *dreggggggggggel* detta inlägg var ganska tråkigt, jag är ledsen folket, kanske är riktiga bloggarsoffan tillbaks imorrn?? :)

avslut: puss!

Jag och Tuss då hon var här på besök i juli.

nu har vinden vænt!

jag å britt har fått lyckomynt av en vænlig sjæl, nu jeeflar kommer lyckan!

vhordan ær formen?

måste svara att den har vart bættre..formen alltså. huvudværk o seg i kolan, irriterad, besviken, fundersam, ængslig.. o blablabla..så farlsigt ære inte..finns ju massa positivt att ta upp å..som att jag jobbar med brittsan och att elin i skranken ær sååå værmlændsk o jag koser mej ordentligt varje gång jag hør "go kvæll mine damer o herrer" :) sen fick jag ett såååå underbart søtt brev/kollage av søtistone, aaaaw so sweet! ræcker med att slænga en snabb blick på den så førsvinner alla dumma tankar som gnager! mkt snart blire øl, dæ lööööööver ja däjj trollmor å dä ska bli göööörkul!

sluta ignorera mig..kænner mej som en påse med hundskit ju...en svart påse med knythandtag.

en dödupplevelse.

när jag gick till flytoge i förmiddags (ja, halv ett är förmiddag för mig..) så var det som jag var död men alla andra levde. jag bara gick där och hörde ingenting men jag såg att folk pratade. helskumt. likadant sen då jag kom in på oslo s där det i vanliga fall brukar vara högljutt...idag var allt som i ett töcken, bara dova ljud, ljud på långt, långt avstånd.. sen jobbade jag och britt o tone tjöta live ur mig, då kände jag att jag levde :p men efter jobbet var jag död igen. helt knäpptyst på flytoge o likaså på vägen hem..skiiiiiitknepigt. men när jag kom hem och började prata med tuss märkte jag att jag inte hörde henne så bra heller.. jag hade lock för örat, kanske är det orsaken till min att-vara-dödkänsla? hehe.. aja flumskriv.

nu vet jag att jag fått en ny läsare.. ingen mer än TOOOOOOOONE! välkommen godingnorskan te min blogg, hoppas ja inte skrämmer bort dig utan att du fortfarande kommer våga träffas in osjloooooo o dricka massa öl öl öl! snart också, annars kommer ja sakna ihjääääl mej!

nu blire visst paradise här, tjooo så skojsigt!

puss


ja æ ju jæmt gôrnytti!

trænade hårt i morse med en timmes spinning o før att sen førbrænna 400 kcal på løpbandet.. shit vad duktig jag ær! væl hemma var jag toksugen på choklad och tog några bitar... aja, det var jag værd.. sen hær på jobbe bjød brittsan på mørk choklad som jag o tone hade svårt att tacka nej te.. aja, lite mørk choklad ær okej.. men nu, nu kom brittsan på den tokbra id\en att vi ska kæka pizza från peppes eftersom det ær sista dan vi tre jobbar ihop.. sjælvklart jag kan inte tacka nej te det heller..att tacka nej te pizza med di två bæsta loungisarna ær ju som att tacka nej te en miljon..typ :) så, jaa gott folk.. denna dagen som startade så nyttigt slutar i fett, fett och ænnu mer fett.. aja, tar't imorrn!

puss

en bild bare


Määään gaaaad va schnygge vi va i fredas alltså! 

kjedeligt.

gaaaad dææmn itt va tøligt ja har idag! roa mig, ngn! skicka ett glædjande sms, skriv en søt kommentar, ring (men isf efter 21 då jag slutat), skicka ett blomsterbud (eller hellre chokladbud!!!) eller vafan du nu kommer på... bara få mig liiiiiiiiiiiite gladare!

idag killar inte halsen så førbannat, bara ibland men då tar jag två repsils och vips så ær den borta. dæremot har ja blitt snorig.. o sen nyser jag hela tiden, tur att heidi ær så flink till att sæga prosit hela tia! aja, ja tror ja øverlever en litta førkylning alltså.. (tusseluss min søtnos, læste att du ær lite syyyk dær hemma?! snart kommer hjelpepleier soffan till dig och lagar vatten å brø, eller avokado med kaviar om det faller dig mer i smaken? allt 4 u!)

igår syndade jag, jag åt godis fast det bara var måndag.. jag var tvungen, jag var ju så deppig så att jag inte såg nån annan utvæg... jag åt inte jættemkt, men tillræckligt før att ha dåligt samvete idag.. dumme poffan! i gengæld gick jag upp tidigt idag o lagade te mej extremt nyttit mat før 3 dagar framøver.. ett recept ja fick av johanna hær i lounga, nån linsgryta av nått slag :) gøtt luktade dæ iaf, så jag har høga førvæntningar på smakupplevelsen nu snart nær det vankas spisepause :p


Hellre en førkylning æn vår Thailands-magsjuka

gløm nu før guds skull inte att roa mig.. PUSS så længe!

ojdå.

nu (nej, inte idag..) ska jag visst på en jobbintervju før Eurest Personalrestauranter AS.. spænnande!

attjo attjo attjo...

...PROSIT! alltså hallå, kliet ger inte med sig och jag nyser ikapp med mig sjælv (jag vinner hela tiden, wiiiie). nej men seriøst, ska jag bli førkyld nu också? eller ær detta bara en protest av min kropp før att den mkt hellre vill vara i karlstad och andas værmlandsluft? jag vet inte jag..

jag har tråkigt nu. vældigt tråkigt. tur att jag har bloggen som tidsførdriv. mkt tur. men vad ska jag skriva om? jag har några trådar jag skulle kunna gøra stora garnystan av, men näe, endast før privat bruk. men jag kan ju alltid ta och berætta att igår kom noells databord till oslo i samband med oss. så nu har jag datorn i mitt o tussens rum ist før på køksgolvet. inget internet æn dock, men det bestællde vi igår så det ær på G iaf :) nu kan jag somna till film varje kvæll, precis som på den gamla goa tiden på norrstrand. igår blev det playa del sol som fick natta mig, aj lööööv itt! dessutom satte jag upp min plastficka med 21 kort i førestællande ælskværda folk, kænns lite mer som hemma iaf..

annars då? jag vet inte. jag ær glad att anna gillade min toabild, ledsen før att jag inte vet allt, så det ær væl sådær. jag gillar att jag skriver konstigt førresten, jag ær så flummig nu. min hjærna ær liksom otænkbar, alltså otænkbar som i kan inte tænka idag..

nu bjur ja på lite fler filmer från i lørdags, sitter hær å væntar på oscars nu!

pøss!


Soffan HolmPumpar upp Anna lite..PUMPALENS!


Anna ær bara størd.


Anna ær ænnu mer størd ^^,

killikill.

ååååhå åhååå, det kliar tokmöe i halsa på mig vilket ær fruktansvært irriterande. førsøkt otaliga ggr med att hosta hårt før att få det att sluta men utan reslutat. sprang ner till kioska o køpte mig repsils ist så håll tummarna (nej, bara en, två betyder otur..) før att min hals ska bli len och fin igen.

sitter nu på jobbet, skrankevakt idag. min sista jobbarvecka hær i loungen, kænns helweird.. kommer sluta hær med blandade kænslor, trivs ju med arbetet i sig och med flera av mina kolleger (gaad vad fint det læt - kolleger - jöbberkömpiser) men tiderna och lønen ligger inte lika varmt om hjærtat. en "sak" till ær ett minus, uhuu på du! på søndag kl13 tågar jag ut ur denna loungen før alltid (eeh, kanske kommer hit som gæst nån gång, ska ju bli rik ;) och from måndag ær jag arbetsløs før andra ggn i år..konstig kænsla, men jeefla skøn samtidigt! ¨i'm free like a flying demon" som e-type skulle ha sagt...

nu ær jag jættejættejætte kissnødig så bæst jag kallar på marianne så jag får gå på do.

piss (nej puss, lite vääääl kissnødig nu jag!)


Soffan på do.

tillbaka på bortaplan.

kom tillbaka till oslo runt 16-tiden idag.. känns inte alls kul, är superkänslig.. blö. hatar såna här dagar.. men men.. nu bakar vi brownies som vi ska mumsa på till äran av doddos fylledag :) kanske piggar upp mig?! har redan proppat i oss määäängder av godis men liiite till går nog ner :p

2 timmars sömn på 2 nätter..jiiiha, inge trött jag inte. joda. men rätt värt det!

förresten, ida o calle fick en lite bebbe av pojkaktigt kön igår kväll.. kjempesöt! grattis till er!

puss

doddos dag.

24/8 ær en speciell dag, just den 24 augusti 1927 føddes næmligen værldens hærligaste mænniska, næmligen doddo. hade hon levt skulle hon fyllt 81 idag..stort grattis till henne, ær sæker på att det ær en hej dundrandes fest dær uppe i himlen! JAMAS ælskade du! <3

førresten, jag vill bara stanna tiden hær och nu.

grillkväll hos sally

haft en skitmysig kväll hos grannarna här på öa. ruggigt god mat, trevligt sällskap, en norsk, god tobleroneefterrätt, filmande & korttagning (vilket jag kommer lägga ut här på bloggen när jag sitter vid ett snabbare nät) och som grädden på moset utklassade jag folket i buzz musikquiz.

jag är trött som få men skräckfilm ska bli nu.. the eye.


Smisk i stjärten


Spjutkastning


OS. Tävling i gång.

älska mig för den jag är.

nyss hemkommen från bergvik där feta godispåsar har inhandlats till kvällens myskväll.. skönsång i bilen hem till lugna låtar som ger mig feel good-känslor. "älska mig för den jag är"  är ooooootroligt fin och får mig att tänka på våra resor til öland och på pappa.. får rysningar då jag hör på den.. budskapet är fint..så gött fölk, älska mej för den ja ä förfääään. :p

nu är jag kalasfrisk, allt illamående är som bortblåst, me like!! tränade idag tillochmed.. 600kcal på rullbande kändes då inte fel! behövs inför hetsätningen som väntar ikväll :p har jobbat idag också, först som satsbjörnen då jag nästan kollapsade av värmeslag.. :O jag gick runt där och var helt jättesöt, svängde lite med den lilla, lilla svansen och vinkade glatt åt alla folk. hehe..fick många leénden mot mig, eller ja, mot mitt björniga jag. 

sen jobbade jag i barnpassningen och jag kan bara konstatera att jag ÄLSKAR barn. en liten pojk på drygt ett halvår charmade mig med sitt stora leénde som var tomt från tänder och med sitt gurglande skratt.. sen var det en lite tjej på 1 1/2 år som klamrade sig fast vid mig i en låååååång kram och var så kosesjuk! aaaw vad jag smälte! sötisar! de fick mig att känna sug efter egna barn, egna småsoffisar..gaaaad vad mys! men jag har dock redan skakat bort dom tankarna, jag är ett barn själv ännu!

karlstadvistelsen har hittills vart riktigt bra. lunchat med hanna som jag inte hade träffat på evigheter och vi delade med oss av våra hemligheter, jättemysigt! sen fick jag träffa dimitra, min söte halvgrek och fick mkt kos o klem..saknat dom båda väldigt mkt... sen att få träffa alla andra godingar så som familj och vänner o foxy dudes gör vistelsen heeeelt heeelt underbar! ja, som en bal på slottet!

grillparty hos grannen ser ut att bli, gottgottigottgott!

pussa på! (nu är jag frisk o smittar inte)


Dimsan & jag en vild kväll..

flumdum.

vad gör soffan vaken egentligen? ingen aning... kunde ha gått och lagt mig klockan åtta ikväll och somnat innan jag ens lagt huvudet på kudden.. men nej, här sitter jag och ugglar o finurlar för mig själv. hjärnan går dock på lågvarv vilket innebär att detta kommer att bli ett ganska meningslöst inlägg.

nu skulle jag vilja kunna skriva ett lika djupt och fint blogginlägg som tuss, men jag är alldeles för oseriös. fast även jag har seriösa tankar, ibland iaf. ska inte skriva mer om det, jag är för flummig nu..o ni skjönner ändå ittna! ^^,

jag vill ha lördag och godistime nu. och massa mys mys mys!

nu har jag jeeefla tråkigt alltså..livar upp allt med lite smygreklam för bossen..på tok för länge sen, vet att niu mina kära läsare har saknat honom...


Mr Bombastic (visst är han fantastisk? ey, rim)

NATTI!

illa..

illa, illa, jag mår iiiiiiiilla! fyfan... har mått något bättre än igår men illamåendet sitter i.. tågresan till karlstad var mindre kul alltså...usch.

på lördag ska jag vara björn på sats... gå och dela ut bananer till folk. haha, jiiiiises! lön för jag för't också, göttans.

me like karlstad och all dess innehåll ;p

nu ska mamma få ta hand om mig...

klem

too bad.

det är fel på oslo, oslo gör mig syk :( jag har mer el mindre bott på toa idag..stackars fiesen....

annars då? har ringt dagiset för att tacka nej till jobbet men dom verkar inte vilja prata med mig. svara inte när jag ringer iaf..sen vilat och sovit..

nu ska jag ta en dusch och hjälpa tuss med val av klädsel inför hennes intervju!

bäst att låta bli en puss (smittorisken) ett hade får avsluta detta inlägg.. så:

HADE!

update igen.

sitter, i brist på annat, och læser igenom gamla inlægg i min blogg. mestadels har jag ett leende på læpparna før mycket av det jag skrivit ær rætt kul ju... slog mig vad mycket av mitt liv jag skulle glømt om inte min blogg funnits :o skræmmande, så jag vill passa på att utbringa ett sjungande, rungande HURRA før min blogg, den leve, HURRA HURRA HURRA HURRA!

i januari skrev jag att årets nyårsmål (løften bara bryts) var att jag o tuss skulle læra oss att dansa, så du tuss, haallå?! vi kanske ska ta tag i detta nu? sanden i timglaset bara rinner ju ner, ner, ner.


Årets nyårsmål: læra oss att dansa!

men dra o drit med BA!

GAAAAAAAD jeg blir så SINT! hær sitter jag i skranken med en huvudværk som vægrar ge med sig trots pillerknaprande och litervis med vatten. :( min rygg gør ont så jag får byta stællning var 4:e minut och nær jag tar en runda i loungen før att samla in aviser værker min vænstra benhinna (kan æven næmna att jag fick kramp i høgerfoten på elixia førut, tårna spretade åt alla håll!) dessutom har jag lite magont... till råga på allt detta ær BA:n førsinkad med 35 min.........................jag som ær såååååå uttråkad och behøver hem till min sæng och kura ner mig och sova bort allt det onda.. men nej, det ska visst få drøja dæ, stackars lilla poffish :(


Så hær arg ær jag nu!
(men ska jag vara ærlig så får denna bilden mig på bra humør, haha!)


confused med ækta skallebank.

en person sæger si, den andra så. någon ljuger, vem kan man lita på? blir totally confused men gidder ikke bry mej (fast jag gør det ændå!) men men, sanningen kommer alltid fram iaf..kom fram en kille och lurade på mig omega3-kapslar igår nær jag var på væg hem efter fikan med saja. han såg gærna att jag børjade jobba hos dom då han tyckte jag hade den rætta looken (jo jag tackar) och den rætta utsrålningen (ænnu mer tack). alltid kul med komplimanger, ge mig mer mer mer. :) dessværre ær inte sæljaryrket något før mig tror jag, jag vill ju inte bli hatad på stan. jag trivs bættre som omtyckt ^^,

igår hade vi lite spelkvæll. det var jættemysigt och jag o tuss gav allt før att vinna. måste køpa på mig lite fler spel tror jag, før gaaad vad kul vi kan ha det då. någon som har nått tips på bra spel? tuss ;) haha. skjønner du vinken?! :D

har en otrolig huvudværk idag och ont i varenda liten del av kroppen. mår lite illa också, snælla kropp, ge dig.

puss


Jag længtar mig bort. Vill vara nån annanstans NU!

saja.

saja är bara så bra. får mig alltid att se saker ut ett annat perspektiv och sluta tänka för ett tag. alla borde ha en vän som henne, då skulle betydligt fler må bättre.

ja det var allt för nu. kvällsmat i soffan väntar. mums.

vad vill jag?

ja vad fan vill jag?! ha kontroll! det har jag inte nu och det gör mig gaaaaalen.

fick ett glädjande samtal idag..jag fick jobbet på dagiset.. men jag är inte glad. jag ska nog tacka nej. måste lita på min kvinnliga intution, magkänslan är fel. dessutom kunde hon fortfarande inte svara på vad lönen ligger på, känns oseriöst. ringer imorrn och tackar nej, ja så får det bli.

nu ska jag snart och träffa saja, det ska bli jättekul! har saknat henne.

jag längtar hem lite nu... så ge mig fredag då.

puss

men hva sker da?

trøttheten kom øver mig som en attackerande fiskmås på en flint på getingberget...bara sådær, helt ovæntat. kan knappt hålla mig vaken, hva sker liksom? har dessutom vææældigt ont i ryggen, sækert efter allt kånkande o stånkande med kartonger hit o dit igår.. før chansen att jag blir sjuk ænnu en gång i år ær minimal.. så det var nog flyttlassets fel, jeefla mamma o pappa ;p eller kanske ska skylla på nån som ringde mitt i natta o var tølsjuk..? beslutar mig før att inte skylla på nått av det før jag uppskattade både førældrarnas o denne någons gester ;)

plockade o hade oss længe i lægenheten igår.. damn vad grejer jag har.. hade ju tænkt oss myskvæll i soffans soffor men det blev det inte mkt av.. grejade tills klockan var en halv 11.. så vi fick oss bara en snabbis med lite godis, chips och en mysig barnfilm. mer mys ikvæll ska bli, ska tvinga di andre o myse te't mæ mæjj sen nær ja slutat arbete. ser helt ok ut i lægenheten nu iaf, mkt mer hemtrevligt, jag o tuss satte till och med upp två tavlor, rakt hængde di og ;O men æn ær mkt kvar att gøra.......


Nu ær æntligen mina skøna soffor på plats in oslo 


google

googlade på mitt efternamn och då døk bilder på mørmohallen upp.. ett bevis på att pappa tillbringat på tok før mkt tid dær ;p hihi.


Aaw, fine mørmohallen, mizz jo

skummelt.

imorse nær jag gick till flytåget tog jag trappen upp vid city.. nær jag skulle gå upp i sista trappen støtte jag på två narkomaner som var i full gång att injicera sig.. værsta blodpølen under ena lodarn som blødde rætt ordentligt i armvecket...fick knø mej mellan dem før att sen kliva øver en blodig kanyl.. usch & fy & hjælp! det var sista ggn jag gick den vægen till flytåget på møran.. nu har det skett två ggr, næsta gång trampar jag sækert på en kanyl eller nått...tredje ggn gillt sægs det ju.. det tænker ja inte utsætta mig før!

hur mår soffan idag då? jag ær førjeefla trøtt alltså. jag sover så gøtt nu før tiden, så inte vill jag gå upp mitt i natta heller då jag sover som goast?! tuss o noell hade inte ens kommit hem från deras utekvæll med hollændarna nær jag gick på jobb.. haaaaarrregyyyyyd, va har ja før jobbartider liksom?!

idag kommer mina møbler! WEHO! ^^,


Typ så hær rædd var jag i morse, men jag tittade till skillnad mot Emma!


Jag før exakt ett år sen idag, så het..my gaaad!

aaaaao!

jeefla grøt..nån som stoppat knivar i den i smyg eller? kænns som nån sticker mig inne i magen nu....aajajjaj :(

sista dagen på jobbe før johanna idag.. himla tråkigt, en bra tøs! från værmland dessutom, kan dâ bli bættre? høhø. dessutom hare kommit ænnu ett nytt ansikte te oss hær i loungen, en ækta værmlænning från arvika, så gøtt prater hon, kænns næstan som hemma fast bættre (liiiiten øverdrift, hemma ær bæst, alltid! lææængtar sjukt mkt hem nu alltså ;p)

onødigt inlægg, aaajj nåvv!


hakuna matata.

FRÆYDAY, FRIDAG, FREDAG. woho. kanske inte jættemkt att "woho":a øver eftersom jag jobbar helg, men just nu ær ja jeefla glad ændå. :) fick nyss en en hel del rørande komplimanger och  massa berøm av heidi hær på jobbet, blev verkligen gôrgla! jag kanske ær rætt bra ændå, ger tydligen bra intryck på folk iaf, tur dæ! :p meen gaaaad vad jag kommer sakna kollegerna hær på jobbet, vissa av dom ær heeelt underbara! men ja ska allt se te att hålla kontakten mæ di søte folkena hær. blir fina ølhævarmates ;)

gick upp råtidigt i morse, trots att jag inte behøvde.. åkte till elixia før att gå på spinning 6.45 men det passet børjade visst inte førræn næsta vecka så TJI fick jag. styrketrænade lite ist och kørde powerwalk på rullbande. gøtt værre, efteråt... skyndade mig som attan från elixia eftersom jag skulle på intervju, stressade lite væl och trampade i en djup vattenpøl før att sen tappa ut alla mina småmynt inne på narvesen.. fuck, fredan den 13e eller? orienterade mig sen till bussen (tack tone før kartritningen.. :p) och åkte långt ut på vischan.. intervjun var på en barnehage (dagis) och kændes bra, fick intrycket av att dom gillade mig.. men nær jag frågade om løn kunde hon inte ge mig ngt svar på hur mkt jag skulle tjæna.. :/ men men, ringer dom och erbjuder mig jobbet så ska jag ha en bra løn iaf... annars, next. hakuna matata liksom :p

nu ska jag kolla buss- el tågbiljetter åt mej o tussie, hello karlstad om en vecka ;D

køss!


fortfarande torsdag.

det ær fortfarande torsdag och det ær næstan lika bra som det var nær jag skrev i morse.. enda skillnaden ær att jag nu ær helt slut i kropp o hjærna. lite småsur också, eller inte sur, mer bad feeling, men det går øver..hoppas jag. sitter på jobbet nu och driver inte med nått, eller jo, leker tone medan hon har spisepause. driiiiitmorsomt. har jobbat hårt på køkkenet med brittsan, både då det gæller snack och spring med trallan.. vi kan det dær med att førena nytta med nøje vi :)

længtar tills jag kommer hem och får sova och hamna i drømmarnas værld, underbart! verkligen...

vi snakkes. PUSS!

go morgon go morgon

torsdag. det är verkligen redan torsdag. hur skönt känns inte det på en skala? skönt, skönare, jätteskönt! att det är torsdag innebär att jag ska jobba med tone och brittsan, att det är två dagar kvar tills mitt flyttlass kommer (vilket även innebär kramar av mami o papi), två dagar till godisätning, en vecka och en dag till karlstad och dess delikatesser (;p) och en dag närmare jul (favorithögtiden). jiiiiiflars så bra det är med torsdag!

trots att jag ställt klockan på alarm kl 9.00 vaknade jag av mig själv halv 9, utvilad! första ggn på riiiiiiiiktigt länge då jag haft lite sömnsvårigheter.... :p jättejätteskönt att sova iaf! somnade i soffan igår kväll, eller just ja, vi har ju ingen soffa (dumme jag), så jag somnade ju såklart på vårt hårda kalla golv med en bok till huvudkudde. gud så oskönt, tur att man har sambos som väcker en, annars skulle jag nog få sjukskriva mig för stel nacke.

intervju blev igår. gaaaad vad jag kände mig dum ibland, men gick nog hyffsat ändå, jag räddade situationen med mitt smittande leénde (eeehm, visst) och några snabba kommentarer om vad braaa jag är. dom log mot mig och lovade att höra av sig i slutet av veckan eller början på nästa. vet dock inte om det var jobbet för mig, jaga fler blir, ska absolut inte ta första bästa! ny intervju imorrn, spännandish! :)

nä nu blire te o packa o dra mot elixia, sen jobb. ha en fin dag!

puss på dig!

back in town.

jæjæ.. så var semestern slut o jag sitter o trycker på jobbet igen! kænns inte alls dumt, snarare skønt att få rymma från mina tankar lite och gøra något vettigt. varfør ska jag vara en sån kænslomænniska?? och varfør ska min hjærna bli øverhettad av tankar och analysering? je gidder ikke! dessutom var tågresan hem igår jobbig, jag ville verkligen inte åka..emma hade lagt i en present i min væska som jag øppnade nær jag kommit en bit.. ett halsband och ett underbart søtt brev låg i...nu nær jag ær i mitt kænslomæssiga esse kunde jag inte hålla tillbaka tårarna utan fick springa in på toa o tjuta som en liten bebis..

att komma tillbaka till lægenheten var ju kul. haha, 1 hel sæng och 2 halvdanna på 4 pers, lite kartonger, ett køksbord med stolar, en miniliten tv och...hmm..inget mer...vi har inga soffor, tavlor, gardiner, internet (mer æn ibland på t & n:s bærbara i køket)...nej mkt som saknas, lææææængtar efter mitt flyttlass som kommer till helgen.. ska bli mys att få lite hemtrevligt :)

usch&fy&blæ&kræk...

blåøgd? joda.


trikkchaffis?

sitter och söker lite jobb nu... såg att det låg en annons ute om trikkchaffis, kanske det är yrket jag letar efter? :p inte en trikk skulle komma i tid´och trafikolyckorna skulle skjuta i höjden... tror inte det blir nått med det faktiskt...

ändrade planer.

blir kvar i karlstad tills imorrn ist då det skett en grej... när lillasyster lisa fick höra det frågade hon: "men alltså, hur länge får du vara i sverige? är det inte bara 3 veckor??" haha, hon trodde typ jag behövde visum, i sverige liksom, och för 3 vecker, HAHA! förlåt lisa, men jag var tvungen att skriva ner det ;p

nu ska jag göra kycklingsallad tll packet här och sjunga högt till jimmy jansson!

pöss

sötsak

kom på en grej jag måste skriva ner. igår när vi fikade hos farmor o farfar berättade min 10-årga kusin nicole om sitt sverigeprov hon hade innan sommarlovet. "jag skrev att jag trodde oslo låg i karlstad, haha dumt va?! det ligger ju nära malmö ju, visst??" gulligt tycker jag!

nu ska jag sova. pisstrött, sova ut imorrn ska bli, härligt! NATTI

 

Nicole & jag


Jag och min sovsyster för natta

summering semester 08.

1 1/2 dag kvar, sen drar allvaret igång igen och årets semester är slut. aldrig förr har jag så ogärna velat att semestern ska ta slut.. jag har annat att göra som är av mkt större intresse.. ;p

tänkte göra en kort liten summering av årets semester. första veckan tillbringades i kd på färjestad, sol utan bad, part-ey med egga adi, emelie, lobian, mackan, mari mfl..mys! sen dritingsfest med ellen o de andra sova-folken. mobilen var en spännande detaj i min vardag ;p massa mys med familjen og!

andra veckan spenderades på öland, massa sol med bad, italiensk glass, strosande i borgholm, beckfilmer, godis, mysig sammanhållning, spännande sms, spexande, påhälsning hos doddo&morfar  och nostaligska tripper och besök. underbar vecka!

drog hem fredag natt från öland och den mest spännande veckan på länge inleddes.. ;p blev bättre än vad jag någonsin vågat hoppas på och nu vill jag inte att den ska ta slut.. har hunnit med att träffa många godingar och gjorde mitt första besök på sommarplaza. jag kan inte vara annat än nöjd, supernöjd!

betyg semester 2008: 10 av 10. ge mig igen o igen!

skulle dragit till oslo idag men det lockar inte för 5 öre så kvälltåg blir imorrn eller tidigt tåg på tis morgon..ja är sjukt hemmakär nu...

har precis tagit en skön promenad i regnet med moder jord, mkt snack, allt bubblade ur oss som sockerdricka! mysigt :)så nu ska jag hoppa in i duschen och ta en välbehövd dusch..sen får bergvik finfint besök då laisus och jag ska fixa feting godispåsar. mums!

puss från en öm soffan!


Namnam


koskveld.

lola has just left the bulding...eller ja, för ett tag sen. har fått lite kvalitetstid med tösa vilket jag verkligen uppskattade! godis, töl o film, en fin lördag kväll :) mys! nu sitter jag här i min ensamhet.. lite oroad över mini-sis laisus som kör rajrajkväll..ringde henne dock för 1 1/2 timme sen kanske och hon lät städad så "mamma soffan" kunde andas ut.. men mkt kan hända på kort tid så det kanske snart är dags för samtal nummer två? hehe.. vilken tjötmoster jag är, men inget får hända min lilla ögonsten!

annars så ska jag nog försöka slumra lite nu...alltid bra att vara utvilad, man vet aaaaaldrig vad som väntar ;p men först samtal till lisus o emsus (som är i arvika på uggla mfl tillsammans med kingen)

pöss!


Vi äldre håller oss lugna, idag är Mini-Kööhler vildast.

äntligen lördag!

så vare äntligen lördag.. tänkte samma tanke för en vecka sen, me always like saturdays, men de två senaste har vart liiiite mer efterlängtade.. ;p

blev väckt runt en 8 i morse så jag är inte alls så utvilad jag hade velat vara.. men men, en powernap för soffan i soffan kan ge energi så det räcker för hela helgen.. :) drog o tränade spinning med moder kl 10, gött! sen styrketränade jag lite med emma o marko som personliga tränare..shit pommesfrites, dags för ny 5-dagars med träningsvärk.. :o de kör ju livet ur mig, tror att jag är självaste karl-alfred! men jag har slarvat med spenaten...... åt en förjeefla god sallad efteråt med ems på maché, sjuukt gott! rekomenderar verkligen till alla hälsofreak! efter en runda i la stada träffades alla kusiner på pappas sida hos farmor o farfar o tryckte i oss en fika. mysmysmys! sitter på öa nu och roar mig med familjen.. eller jag SKA göra det nu..en stund..sen blire andra bullar! ("här har du en bulle gunilla" HAHA, internt)

imorrn bär det hemåt oslo..tungt! :/ vill inte alls. kanske åker på måndag morgon isat, mkt lockande är det iaf. blir att kolla upp tåg nu!

ha en fortsatt fin dag och njut av vädret (det ger ju ett ypperligt tillfälle för myskväll!)

puss!


Lisa är en bra skit.


Min gooooooding!

Glöm inte att le mkt, det smittar av sig!

sprickfärdig!

gör en update såhär på kvällningen 2 kg tyngre än vad jag var sist jag skrev. har blivit bjuden på för god mat, detta fonker inte... nästan bra att ja ska hem te oslo där dä bara är ja som lagar mat, så att jag inte går upp i vikt här :p eller jag vet iofs inte vad mina nya sambos käkar? tur att sats finns iaf, annars skulle jag nog rullat fram vid detta laget.. :p appråpå sats, daaaamn vad underbart gött det var att träna förut! fick slå ut mina aggressioner och slippa tänka för ett tag, jätteskönt!

alltså nu äre ju kräftsäsong, nån som är sugen på kräftskiva???

märkte till min stora glädje att det är dubbelavsnitt av tila tequila ikväll, weeey, skoj! så nu blire tv:n!

pussel!


Vår miniskiva 06.

jeefla krångel

jiiiiiiises amalia vad trött jag var igår kväll..trots att jag fuskade och stoppade i mig massa onyttigheter som borde gett snabb energi.. men nej, jag var totalt död. inte mkt till filmkompis, såry. :p

vaknade av ett samtal för en timme sen. gulligt! :) nu sitter jag här o försöker få lite ordning på min ekonomi.. men norska nordea strular ju nått så grymt så hade jag kunnat slå dom så hade de fått sig en högerjabb med detsamma! måste få ordning på detta innan jag gör nått annat... men uuh, så trött på krångel, iban hit o swift dit, dä gör mej gaaaaalen!

så vad sker sen då? luncha med häänil, mysmysmys! hälsa på farfar en kortis efteråt. kolla i kartonger vad som ska med te nöörwäjj borde ja ju göre mä.. sen i eftermidda äre dags för veckans träningspass, combat! wiiie! sen får vi se hur dan avslutas..

nej nu ska ja göra ett sista försök här mä betalningera. ha en fin dag för dä ska jag ha!

puss!

grattis ems & markolina!

idag har min fina, lilla emma vart tillsammans med kungen i djungeln i hela 4 år, GRATTIS till er! ni är så söta tillsammans och jag längtar tills jag får vara tärna på ert drömbröllop i högby kyrka! ;)

sommarplaza blev igår ihop med lola. avnjöt vårt vin med nachos som emma&marko så sött bjöd på, gullonger! tog sen sista bussen in mot stan, lollsan tyckte jag var pinsam som spelade musik i bussen, men äre party så äre! till min besvikelse märkte jag att plånkan låg kvar på färjestad då vi anlänt till stan.. fick lite panik, för jag ville sååååå gärna ut. som tur är är emma & marko mina räddare i nöden o kom med den. LÖÖÖV to YOU! in i hettan blev, skakade lite rumpa, missförstånd blev och sen mkt mer hetta...gaaaaaaaad (ännu mer GAAAAD) ;p crazy mama!

ska iväg på spinning vid 18 med mami, sen lite kvalitetstid med familjen och en kusin. KOS! sen har jag bara två dagar kvar i karlstad.....buhäääää... :( men nej, vill inte tänka på det nu, ska göra det bästa av tiden som är kvar.. får det nästan till att låta att jag ska dö.. men det ska jag ju verkligen inte! livet har allt för mkt njutningsvärt att ta tillvara på först..

nej nu ska jag diska. weeeey, gud vad kul! (tränar på att tänka positivt) tjipp!


M&E på deras förlovningsfest 06

Ge mig lite mer sommar, pleeeease!


hey beautiful day!

vaknade av massa blöta hundpussar av min dumbo-mille (örat är stooort) för 40 min sen.. nu har vi slängt i oss gröt o ölandsmacka och ska ta cyklarna te stan för att sen hoppa upp på spinningcyklarna på sats och pumpa ur oss lite energi! härligt! iaf efteråt...

PUSSS!


efterlysning!

EFTERLYSNING:
någon som sett vart min energi och min tankeverksamhet tagit vägen? Svar ges som kommentar i bloggen! Kan även passa på att efterlysa det fina vädret, vart faan är sômmern?helt slutkörd både psykiskt och fysiskt. gör dock inte så mkt då orsaken till det är finfin ;p ska snart försöka bege mig mot sats och slanka mig lite..om energin snart infinner sig..

fick ett trevligt samtal från norway förut. ska på anställningintervju nästa tisdag på radiumhospitalet, weeho. spännande! sen har jag en annan intervju på måndag på elixia, spännish det og.

nej nu ska jag ta mig i kragen o få nått förnuftigt gjort.. sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda :)

pöss!


GäNgZtaH-Soffan skjuter Ems

todeloo lr..

klockan ær halv 4 så man kan ju undra vad fan jag var vaken?! (jag vet men inte ni, høøhø) och just nu ær sova typ det sista jag vill... :p sova får bli i oslo...taaahaa! nu ska jag bara se te att få ut det bæsta av min sista semestervecka, ska nog gå finfint! ;D

har egentligen inte så mkt att blogga om just nu men jag strævar ju efter att bli nya blondinbella (men ni kan kalla mig brunettsoffan ^^,) så jag måste ju uppdatera så ofta jag får møjlighet..(ta mig med en nypa salt) vet ju dock att ni mina kæra læsare ær extreeemt intresserade av vad som sker i mitt spænnande liv så jag kan ju delge er lite info om min måndag. det hela børjade med att jag  vaknade. sen åt jag innan jag shoppade slut på pengar jag inte ens hade (jeefla shopaholic) gymmade med emma o marko vilket kommer leda till att jag kanske inte kan uppatera min blogg imorrn pga onda armar... :P sen har jag æven hunnit med bio och umgåtts med en fin mænnish. helt ok dag i mina øgon sett. inget att klaga på :p sen har jag funderat tokmkt på en grej, næmligen: TUSS, fick du jobbet??

nej nu får det ræcka. återkommer då træningsværken læmnat mina armar och jag återfått min livliga fantasi. sov gott :)

pussepuss!


gäsp!

GAAAAAAAAD vad jag är trött. galet! 6 timmars sömn på två nätter är på tok för lite.. men jag klagar verkligen inte på orsaken till dä.. :p

sitter på färjestad med ems, marko o mille, feta godispåsar och massa juice. filmkväll ska bli, mysmysmys, länge sen vi hade det ihop så ja gillar läget! :)


Godingar


Thailand om 6 månader idag :D

whyyyyy?

varför kan jag inte sova när jag som mest behöver det? 4 timmars sömn räcker inte för en soffipropp. kom hem halv 4 inatt o låg o vre o vände mej bra länge innan jag gick in i drömmarnas värld.. vaknade sen då marko drog iväg på handbollscup 20 över 8.. försökte somna om men inte gick det inte, har för mkt pirr i kroppen som måste ut.. så nu har jag suttit bra länge o väntat på att emsan ska vakna, men utan framgång... :/ snart tar jag saken i egna händer o ruskar liv i na. vi ska ju te sats o slanka oss! sen får vi se vart dagen lider...en ny dag, nya möjligheter..spännande :p


Ska vi håååångla?? ;)

hemresa

sitter uppe hos linnéa och arne och väntar på att mor, syster e, syster l och sally (annas nya smek, hon är grymt lik sally i tv-serien ni vet, lika rolig og, idolvarning!) ska komma hem från staden där de inhandlar de sista prylarna av intresse. själv är jag fattig och dessutom less på shopping, jag vill bara driva bilen hemåt.. nununu!

är verkligen toppennöjd med veckan här, sol och bad varenda dag.. länge sen vi hade sånt fint väder under semestern här.. mysiga kvällar med glass i solnedgången, videobloggande (jäss ajm kooooL!), shopping, minigolf och beckfilmer på rullande band (jag har dock inte sett enda då jag somnat efter 5 minuter varje gång :p)

idag har verkligen vart mys. korvgrillandet på byrum var mysmysmys och lika så allsången till astrd lindgrens barnvisor (ja jag köpte cd:n).. besöket hos doddo o morfar var jättemysigt då vi dekorerade den med stenar från byrum och blommor från vedborm. TUSS, jag ska lägga upp en bild på graven så du får se hur de har det :)

men nu får di för tusan ta o komma, klockan 20 kör ja, oavsett om jag blir ensam i bilen eller inte... höhöhö...

puss!


just ja, rubrik


Trevlig (h)Älg (min sovtröja ä ju liite kul iaf)

promenad väntar... sen beach för att fixa den slutgiltiga brännan.. sen grill på byrum o stenplockning för att sen hälsa på doddo o moffa på kyrkogårn igen.. sen mina vänner, då vi packat klart blire home to charlestown :)