it's raining...eehm..rain?

skitväder!
regn regn regn. vart är sommaren med sol och värme? var på carl berner förut och körde hårt på rullbandet och då jag gick hem från trikken etterpå kunde man ta mig för att redan ha duschat, damn! en midsommar med regn går jag liksom inte med på, så ge mig sol, NU!

jepp, midsommar imorrn då. hva skjer'a? jag ska äta sill (trot om ni vill!) och annat gott hos mina kusiner på dagen med massa roligt folk. sedan väntar grillande och mys på kvällen. är även bjuden på partaj hos eggas och emelies broder där vi firade förra året og, vilket lockar liiiite smått, eller stort. määään, vi tar't som det kommer. CARPE DIEM!


Midsommar 08 var galet kul.


igår var jag som sagt rörmockare, drog ut massa hår och annat snusk ur silen..uäääk!  otroligt att jag o klätish har hår kvar på huvet med tanke på vad igentäppt det var där..? hur som haver, stoltheten var stor då jag kunde sätta på tvättmaskinen och duscha utan att behöva vada på ett badrumsgolv med vatten till knäna (liten överdrift).

nej nu blir det byn. hejdå.

puss!

översvämning it is!

igår kväll då jag kom hem efter att ha jobbat en 14-timmars dubbelvakt, var jag i stort behov av en snabbdusch. snabb blev den kan jag lova då jag såg att mina kläder flöt omkring på badrumsgolvet. ÖVERSVÄMNING! stopp i silen, f**k! så ikväll ska vi leka hantverkare o rensa...snusk!

imorrn kväll ska jag åka hem till karlstad och stanna där under hela midsommarhelgen. det ska bli jätteskönt att träffa allt kärt folk! bokade biljetter i morse och det är sjukt mkt billigare att åka till karlstad än vad det är att åka till toten. tur och retur till kd är detsamma som enkelbiljett till toten! appråpå toten, här kommer lite bilder därifrån:


Käkar panini på Maris systers jobb.


Mari åt svensk mat, bakpotatis med skagenröra!


Softar på bryggan.Glass i STORA lass.


Trafikkaos på Toten..Maris jobb.


Cykeltur i fin natur utan skur.


Ut på tur, aldrig sur!


Vackra Toten!Me like me like!
sådär ja. (MAMMA, visst är det fint där? tror du skulle älska toten. vi får dra dit en helg tillsammans du och jag, tror du o maris mor skulle kunna bli fina vänner og :P)

nej, packa vore kanske nått?

puss på er!


eeeeerrrrrrrrrrn.

eeeeeerrrrrn, låter det hær bredvid mig. det ær kul. (jag vet, ni fattar inte grejen, men det ær før eget kom ihåg det skrivs ned).

igår kvæll anlænde jag till toten & mari. blev genast satt i arbete, tacopajen skulle lagas till hela familjen lauvdal, något som førr dem alla i smaken, sjælvsagt ;) kvællen avslutades tidigt efter charterfeber.

idag har vart den underbaraste dagen på længe. børjade med att gå en morgonpromenad i 1 1/2 timme. mari hade en hastighetsmætare på cykeln som visade att jag går i 8,5km/timmen, tufft! den visade æven hur långt vi gått och jag gick hela 1,3mil! coolt. fin start på møran. efter vi mættat våra magar, duschat bort all svett o fixat make up:en drog vi och kækade på ett cafe dær maris syster jobbar. sedan har mari visat mig runt på toten, sett den omtalade båtkroa dær mari jobbar, flera butikker och vackra landskap. ætit værldens størsta glass på mix, fotat massa (bilder kommer inom kort) och bara haft en helt førjædra soft dag. inte vart stressad øver huvud taget, så himla skønt!

nu ska vi kæka hemmalagad pizza och sedan væntar de feta godispåsarna på oss på loftet..mmm, god kvæll!

puss på er & trevlig lørdag! 

prutt.

veliga soffan är igång. vad vill jag med livet? har nån hittat mitt facit på mitt liv så lämna tillbaks det genast, hittelön utlovas! ;)

i lördags vare inflöttningsgalej hos sjöpolisen & gutt. eftersom jag o kläta inte hade med oss vår present (då den inte är klar ännu) så fick vi bära "skäms-masker". det blev många som fick skämmas i fula masker under kvällen, rema rama zoo:et.


Lilly, Zäta, jag & Saja skämdes ikapp (eehm?).


Inflöttningspôjken gutt ville också bära mask vilket klädde honom.


eftersom grabbarna grus har lika ruskigt bra partymusik-smak och lika mkt överskottsenergi som oss så förvandlades kvällen till rena träningspasset med dans i flera timmar. bugg, mora träsk, dirty dancing, you name it!
ja, det var, kortfattat sagt, en kjempegøy fest! jag avslutade min kväll med en springtur hem från bør & børsen där jag sjungit la de swinge med tone och vän bland massa harry folk.


Mitt ragg & jag på karaokestället.
japp. igår hade jag årets ensamaste och softaste dag. bakade mer bröd, satt ensam på golvet och rörde i den största grytan vi äger med en träslev. gick på stan ensam i foppatofflor och gråa mjukiskläder, hej lodis! myste i fåtöljen med godis & nötter framför nannyakuten. gick och la mig själv och läste en bok. slocknade...

...ny dag - nya möjligheter. jobb? check! äta? check! träna? ruuuuuuuuuuuuusa!

ha det gott da.

puss und kräm!4 bugg och en, eller nej, två godisar.

nu är jag hemma, äter upp zätas kompis, nej godis...å ser när zäta o gutt äter pizza. sen blir det bugg. och sömn. god natt.


p-p-p-p-partääj!

äntligen lördag. kos på hemmaplan med fin sambo och gött godis och älskvärda nötter. sedan inflyttningsgalej, FY FLATEN va kul det ska bli!


Dom vi ska till, inflyttningssnubbarna.


Vi som ska dit, till inflyttningssnubbarna.


Svenska pussar dagen till ära!

veliga poffan.

jag ær nog den veligaste personen jag kænner. jag vet aldrig vad jag vill. eller jag tror att jag vet, men sen ændrar sig mitt vetande och sæger ngt helt annat. just nu handlar mitt velande om skola. att børja, eller inte børja? det ær frågan. kænns vældigt onødigt att hoppa på något som jag bara vill halvhjærtat, få massa studielån och kanske inget jobb efter examen...samtidigt som jag tror att jag skulle digga jobbet som lågstadielærare.. får antagningsbeskedet om sisådær en månad, kommer jag in så tackar jag ja, så har jag hela sommaren på mig att finurla ut vad jag faktiskt vill gøra...

idag lunchade jag med tuss på cafe sør, åt en jættegod kyllingsalat, dock med alldeles før mkt grøna blad. det var iaf kjempekoselig att træffa lillan, att få uppdatera varandra om våra liv och prata strunt. nu hoppas jag att vi ska kunna inkludera varann lite mer i våra vardagar.. ^^,

nu sitter jag på jobbet och ska æta min kvællsmat som består av hemmabakt syttende mai-brød ala lola som jag och mari bakade i tisdags kvæll. ljuuuuuuvligt gôtt brød som pippar i mun. mmm...

før øvrigt så toklængtar jag efter lørdag då svenska nationalsdagsfirande i sofienbergsparken, inflyttningsgalej och musikfest står på schemat. ska bli übernajs.

puss på er!