eeeeen pannkaka!

alltså att jag är en matglad kvinna lär väl ingen ha undgått, men tyvärr är jag absolut ingen mästerkock! jag tycker det är förjäääävla tråkigt att laga mat, eller ja, så länge jag bara lagar till mig själv... därför blir det ofta att det är samma mat som ligger o simmar i matlådorna, typ pasta med köttärssås eller...ehm...tacolasagne. jag är verkligen tråkig, men så blir det då kockigheten ligger lååååååångt ifrån mitt huvudintresse.

men hur som haver. jag tycker det är riktigt intressant att klicka runt mellan massa hälso/träningsbloggar och jag har flera gånger kommit över recept på proteinpannkakor. igår då jag satt o klurade på vad jag skulle stilla min hunger med så var det nästan som att en pannkaka uppenbarade sig framför mitt synfält, PANNKAKAPANNKAKAPANNKAKA! japp, det skulle få bli dagens måltid! letade upp ett recept på nätet som fått bra betyg och satte igång. började jävla oflytigt med att jag tappade ut hela min nypåfyllda havregrynsburk på golvet/bordet/stolarna - surhet!! och sen fortsatte det typ lika kasst... jag har liksom två träningsprotein hemma - choklad och cookies & cream. TYVÄRR valde jag det sistnämnda, det fick pankisarna att smaka röv!! fick istället dra fram en gammal fiskmatlåda från frysen....

men idag fick jag lust att göra ett nytt försök efter min superbraiga tränigsakt med äny. valde istället chokladproteinet och jääävlar anådan vad GOTT det blev - mumsmumsmums! smeten smakade typ kladdkaka och själva pankisarna var lika goda dom! serverade dom med en klick kesella & hallon. rekomenderar verkligen!!!!!!!


Glömde ta kort på pankisarna, men ni får se mig istället!

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback