dsafisrjfgrrgl!

det där med att gå o lägga sig med en kurrande mage och med ett huvud som värker o tycks väga mer är resterande kroppen tillsammans, det gott folk, DET är ingen bra idé! då man vaknar är liksom huvudvärken kvar och magen skriiiiiker efter mat vilken gör det helt jeefla omöjligt att somna om. ogod start på dagen!
 

En finare morgon utan skallebank! 
 
nu har jag dock tryckt i mig två skallebankstabletter och en tallrik gröt med det största päronet jag kunde finna i kylen så nu är det bara att vänta på att min kropp kurerar sig... makrillsats ska få ett besök av mig då formen infunnit sig och sedan ska jag gå hem o bara njuta av att vara ledig. det är jag värd efter 7 dagars sträckjobbande! kanske jag får för mig att städa om den där andan mone snackar om kommer över mig?
 
på måndag börjar jag på mitt nya jobb. det känns faktiskt bra! gjorde min sista dag på myrer igår och det gick fiiint, fällde inte en endaste tår. kommer sakna några favoriter otroligt mycket men de är ju bara en busstur bort. nu är jag redo för 100% jobb och att få mig nya tanter att krama på!
 
Kommer sakna utsikten från jobbet med. Himla najs lix.
 
förresten. om någon vet vart offknappen för tänkaförmycketsåjagblirknas-funktionen sitter så hojta te´ra!
 
Saknar min lilla korv där hemma så mitt hjärta värker! <3
 
puss!
 

Kommentarer
Postat av: emsan

Värdens goaste lilla skit är han vår lilla Mille <3 världsbäst är han!! <3<3<3

Svar: För DET är han! <3
Soffan

2012-08-30 @ 15:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback