felhörning deluxe.

jag gjorde nästan dubbelvolter av lycka här om dagen då min vän lola instagrammade tv3:s tablå som skvallrade om att det var säsongspremiär av ensam mamma söker. det är enligt mig världens mysigaste tvprogram som är sådär löjligt men härligt pinsamt och får en på ett fånigt glatt humör. självklart var jag ju tvungen att introducera mitt favvoprogram för min favvotjej så i eftermiddags då hon kom hem från jobbet var stunden kommen - mone skulle få se sitt livs första avsnitt av singelmammorna.
 
en av morsorna tog med sina dejter ner till stranden för att lira lite beachvolleyboll. då de svettats klart skrek hon att sisten i är en badkruka varpå alla killar sprang ut i vattnet. mone satt o mumlade nått som var knappt hörbart...barnk...baarnku... sedan utbrast hon: alltså sa hon, sisten i är en barnkuk? barnkuk, alltså, HAHA! behöver jag säga att mitt gömda sexpack fick sig ett krampanfall eller? hahaha! jag älskar när svenskan blir för svår för min lilla norska ;)
 
Jag bara älskar att hon är lite puckad.
 
snart kommer min bästa manlige vän aka rackabajsaren hit på lite tacos. som tack för det får vi tydligen en dussin med ägg, jo man tacker! 
 
puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback