nej jag har inte bajsat på mig...

...jag har bara tränat ben med aleks! körde mitt första benpass på cirkus ett halvår i söndags, det var plågsamt vid genomförandet men painen in my ass är betydligt värre nu!! jag har helt seriöst vaknat varje gång jag har vänt på mig inatt för att min rumpa, baksida och insida lår är tokigt ömma. att sätta sig på toaletten går i slowmotion och när ändan möter den kalla toalettsitsen grimagerar jag av ondhet - ao ao aooooowe! men, det är värt det! älskar känslan av att genomfört ett bra träningspass o det känns grymt skönt att vara igång seriöst med träningen igen, nu ska överflödet bort! :)
 
 
 
Fokus Soffan, bara 15 reps kvar, ptjuuuu! Killerövning!
 
Kom igen då bajsmannen, push it!
 
 
Detta är den värsta jävla övningen som finns!! Könsord på den!
 
Bajsmannen smygfotade mig då jag slängde in lite sexpacksövningar.
 
Bästa träningsduden in town!
 
vad sker annars i livet då? inte alls mycket spännande, en typisk dag i mitt nuvarande liv ser ut så här: får mig en nattlig sömn, pussar guccin hejdå, slumrar lite till, äter frukost medan jag lyssnar på p3 och läser bloggar, går till sats, tränar, går hem, äter, duschar, springer till bussen som tar mig till jobbet, springer i trappor på myrer o myser med tanterna, får skjuts ner till storo, missar bussen o tbanan o får vänta i en evighet på nästa, spelar ruzzle i väntans tider, bussen kommer o släpper av mig på smestad, går hem med raska fötter så jag är rädd för skumma människor som kan lura i buskarna, får pussa guccin godnatt, sen schnaaaark. 
 
not so very funny likxom, är det detta som kallas vardag? jag uppskattar alla dagar men önskar att jag hade ett lite mer socialt liv kanske. hade gärna sett mone lite mer än då ögonen går i kors på oss av trötthet, önskar jag haft tid till att ringa mina saknade vänner oftare, hade gärna velat träffa de jag känner här i oslot ibland... att jobba kväll o helg fuckar upp hela det sociala livet, att jobba motsatta tider än i stort alla man känner ger en liten touch av ovald ensamhet o för en som gillar att socialisera sig så är det liiiiiiite boring. som tur är väntar ett nytt schema bakom knuten och jag håller en tumme stenhårt för mindre kvällar o mer dagsjobb. jag behöver socialiseras för att vara den där pigga o glada jääveln jag vill vara! :)
 
Saknar Lola bland annat!
 
men men, dä ordner sig. nu ska jag stappla mig upp till sats och utsätta min kropp för tortyr genom ett intervallpass. stelastpålöpbandet.no
 
puss!

Kommentarer
Postat av: Lola

men haha, va smååååå! :) när är den bilden från? saknar dig oxå massor! ta med dig jänta o flytta till norre ;)

Svar: hehe, jag veeet! från någon juldag för några år sen tror jag??! ;) yes, det är mitt mål att bli karlstadbo nån gång i framtiden så tösabeta får snällt bara följa med ;)
Soffan

2012-08-28 @ 21:14:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback