osloit på riktigt. igen.

ingen vila, ingen ro trots att jag är inne på min sista semesterdag (om man nu kan kalla 1 1/2 veckas ledighet för semester?!). sovmorgon är för ungdomen, vuxen som jag är kräver min kropp inte mer än 7 timmars sömn vilket natten erbjöd mig och jag känner mig nu fit for fight för att möta denna dagen. tänkte börja med armbågas med femtitolvhundra andra morgonpigga nere på skatteetaten och skriva in mig på riktigt i detta landet. trots att karlstad med allt dess innehåll är tokigt saknat vill jag bo under samma tak som min käraste gucci. och oslo är fint det med. så hej folkbokföring in oschloooot. 
 
intervjun igår gick bra tror jag. men tanken på att lämna mina älskade tanter på myrer får mig på dåligt humör och framkallar osynliga tårar på min näthinna, sooooorligt deluxe om jag måste lämna dem, mina mates! buuhu. 
 
igår kväll agerade jag privat fanclub åt mone tillsammans med hanna o aleks då guccin spelade fotbollsmatch. tokigt trevligt med massa mål o mycket roliga updates om allt från nummer 2 till de deepaste talken. rätt mysigt med solnedgång också, ja det är fint att vara supporter.
 
Där ute nånstans springer min norska sportsfåne ;)
 
nej, dags att bege sig. har sån jäkla träningsvärk i mina triceps så har inte så jäkla mycket krafter att armbåga allt för många serrni...
 
puss!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: anna, sally, ex granne.. kärt barn har många namn

härligt sofilito! :) jag & lisa får planera in en tripp till dig snarast.
Föressten, skaffat mig en bloggish så om du är nyfiken på vad jag gör så kan du alltid vara välkommen in, http://anylishes.spotlife.se/

Svar: ja, kom snart snart SNAAAART! så gör vi en lisa&anna-på-galenbesök-i-oslot-repris! :D ska absolut kolla in din nya fräna blogg, kul!! :) puss på dig!
Soffan

2012-08-22 @ 09:57:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback