Sola i Karlstad, var äruuu?!

har haft en bakisdag nummer två idag... John blund måste haft fullt upp inatt för inte kom han o nattade mig inte. nä jag låg där o rullade tummarna o kikade på en snosande gucci om vartannat o kände mig rätt pigg. allt förutom pigg var jag dock då klockan ringde halv sex imorse o jag hasade mig ur sängen. då jag kom in på toaletten o såg min spegelbild rös jag av fulhet. jag såg ut som en säck potatis med ögonlock uppsvällda som vattenballonger. fylldes av lite energi ändå genom en balja kaffe o ett underbart fint kärleksbrev från mitt hjärta...

 

jobbade mig i dryga 6 timmar, gick på räls trots att jag gick i min egna bakisbubbla. sedan tuffade jag ner till Oslo s o hoppade på ett sunkigt tåg. somnade på tre röda o vaknade med lite dregel på min vänstra axel en knapp timme senare... eeeh. två långa timmar senare hoppade jag av tåget i mitt älskade Karlstad o sprang rätt in i mammas o emsans famnar! Kos i big dos!

 

resten av familjen väntade med dukat bord bestående av en sjuherrans massa grillmat - lyxmåndag! Har vart en förjävla fin afton trots att sola i Karlstad skiner med sin frånvaro... komsi komsi till oss. Men äh, natta nu. Sussa skönt!

 

Puss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback