TGIF sista augusti!

för er som missat det vill jag bara informera om att det är FREDAG och här i oslo skiner solen ikapp med den nystädade lägenheten här på gucciveien. fredagen till ära så serveras det tacos här ikväll framför en eller annan rulle uppkrupen i soffan med mitt hjärta. det är dags för fredagsmys...
 
 
 
kan även berätta att det är en stor dag för oss idag - vi ska göra vår första storhandling tillsammans! det ni, ujujuj! gleder meg, jag fullkomligt äääälskar att shoppa mat, mitt största intresse här i livet vid sidan av träningen tror jag?! tänk er liksom att gå runt där bland alla hyllor o kyldiskar o spana in allt gott som man längtar att få experimentera med och stoppa in i mun, hehehe ;) att göra detta med någon annan, i detta fallet med min nyblivna sambo, är ju helt underbart! delad glädje är dubbel glädje?! yes sir!
 
Handlingslistan, står dock myyycket mer på baksidan... hehe!
 
idag fick jag förresten mitt första brev hemskickat till gucciveien, en liten påminnelse om att nu bor jag verkligen ihop med my löööve och det känns...öööhm...bra...väldigt bra tillochmed! 
 
Vi två <3
 
känner mig full av nyvunnen energi, mycket tack vare fina samtal med diverse saknade människor. att få prata av sig, bolla tankar och få underbara nyheter är ju helt fantastiskt fint o jag blir glad av ha vänner & familj att längta efter så mycket. 
 
Wooooha!
 
den där tänkaförmycketsåjagblirknas-knappen hittades igår kväll tror jag btw. raka rör o öppna dörrar är allt som behövs för er som undrar...
 
nu ringer emma o ger lite goda lugnande nyheter också. sköönt.
 
puss!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback