20-22juli i få ord o massa bilder.

jag har haft en helt fantastiskt fin helg tillsammans med tre av de som står högst på min ni-är-bäst-lista. ett fullspäckat schema var det och jag skulle kunna skriva en bok om dessa tre dagar som skulle bli lika tjock som stieg larsens män som hatar kvinnor. men ooorka med det. får bli en kort-o-gott-update:
 
fredag: turistande på holmenkollen. tacos. filmkväll med dåååålig skräckfilm (påminnelse till mig själv, låt ALDRIG marko välja film!).
 
 
Holmenkollen.
 
Snyggven till turister!
 
Jag & fiiiina syster!
 
Flyga svåger!
 
Äkta skandinavier! ;)
 
lördag: morgonpromenad i norskt roligt tempo med underbara syster. njutbar bröd-aka-smörgås-frulle med fett mycket nugatti. turistande i byen - operan, karl johan & lunch o glass på aker brygge. sooool. fyllekörning av min gucci med rundvisning i mina jobbtrakter. påhälsning hos hanna o skelett benjamin. sushi, pizza & en sjuhelsickes massa godis till en gång i phuket. världens bästa väckning på natten av en gofull tjej.
 
Min älskling och jag vid operan.
 
Syggaste turisterna i byen.
 
Glad tjej!
 
Lycklig tjej!
 
Jag & kingen besteg operataket! ;)
 
Looooove.
 
Käk i solen på Fridays vid Aker brygge -  DIGG!
 
Vackra skapelse!
 
Lite solhäng.
 
Mera solhäng.
 
 
Viiiiila.
 
 
söndag: 22 juli - sorgedag, men samtidigt en dag som påminner en om vad viktigt det är att uppskatta livet och varandra. lika fett god frulle som dagen innan. emma friserade mitt hår lite brunare. besök vid regeringskvartalet. rosläggning och ljuständing vid domkyrkan för att hedra alla offren... äckligaste köpematen på mucho mas (köp aldrig enchiladas där!), två tuggor sen vart det subway. sura miner - försoning. kaffe och tårar till minnet av 22juli2011 i soffan. hejdåkramar o lite nedstämdhet vid avsked av bästa emma & marko - love u2. minneskonsert på rådhusplassen där laleh var magisk då hon sjöng some die young och där jag njöt av att få vara en del av norge under allsång av barn av regnbuen. veckoavslut till solsidan med förtärande av olika proteiner i mjölkform samt stort sockerintag.
 
Regeringskvartalet.
 
Tidingen från 22juli2011.
 
Tursit javisst! ;)
 
Bästa svågern (iofs min enda)  o jag!
 
Vi la rosor vid domkyrkan.
 
Och tände ljus inne där...
 
Blomhav.
 
Äckligaste maten jag någonsin smakat på!!
 
Tur att det finns annat gött att sätta tänderna i!
 
Två mongon ute på väg hem.
 
Minneskonsert.
 
summering: galet fin helg tillsammans med världens bästa människor. kärlek.
 
puss!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback