friday utan fri.

yeay, bara en dag igen innan helg!!! sa en happy gucci igår med ett stort smile på läpparna...eeeh, ja för mig då... yes, för henne o de flesta andra. för mig innebär helgen massa jobb - fre kväll, lör & sön dag. meeen eeeesch, jag hänger inte läpp för det. hade ju vart finfint att få ta en lång sovmorgon (ja, i min värld innebär ju det till strax efter nio noll noll), få smyga upp o slänga ihop lite scones som jag sen kunnat få avnjuta med min fina...ååh, löööv it! men istället får jag väckas av en ihärdig larmsignal innan natten hunnit bli morgon, slänga i mig en tallrik havregrynsgröt o skynda mot t-banan. men väl på jobb så blir jag alltid på bra humör, tanterna ler mot mig och tackar ofta innerligt för hjälpen (ja en del kan glömma att de tackat mig och säger därför tack 10 gånger i löpet av 5 minuter...varsågoood x10). tacksamt jobb! dessutom får jag tillbringa kvällarna med guccin så denna jobbhelgen blir verkligen inte fy skam. en helg då nytta förenas med nöje, typ!
 
Bästa lördagsfrullen! Eller söndags...
 
igår lekte jag lite med bajsmannen. vi körde intervallträning på makrillsats med kroppar som smärtade efter onsdagsträningens styrkepass. faan, att musklerna aldrig vänjer sig med styrkan o slutar göra ont, dom har ju vart med om dessa övningar över 100 gånger förr!? nu har jag dock beslutat mig för att ta lite ledigt från styrkan, den stressar mig och jag tycker det är rätt jävla tråkigt att lyfta skrot just nu. att träna tråkigt under stress = dåliga resultat! mer pw:s o kondition får ersätta´t så länge...
 
Vi kan ju alltid köra på hoppträning istället?
 
Lek i statyparken i onsdags!
 
eftersom jag var halvt invalid igår pga träningsvärken blev jag tokglad och svarade tacksamt JA då aleks frågade mig om jag vill ha skjuts ner till majorstua där jag skulle möta upp guccin som då satt hos frissan o klippte fram sin surfinglook ännu lite mer. resultatet blev en tokmysig mone- fiiin! jag tog min krullis under armen o spatserade bort till bamboo där vi käkade lite thaimat som sköjdes ner med en varsin alkoholhaltig dryck (ajabaja, guccin super ner mig, hej alkis snart?!). gick sedan hem i regnet med ett hjärta som slog trippelslag så fort jag sneglade på henne...vackra varelse!
 
Hjärta!
 
förresten! igår fick jag antagningsbesked ang ev studier till hösten! jag kom in på webb & multimedia, mitt förstahandsval! även om jag förmodligen inte kommer hoppa på´t så blir jag ändå lite stärkt i mig själv av ett ja liksom... ja, en push till självförtroendet typ! 
 
nej, om jag skulle ta o snöra på mig de rosa slitna joggingskorna o bege mig ut på min första pw här på västkanten? tuuuur att iphonen har gps vid eventuell vilsenhet...
 
puss!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback