SUNday morning - rainday!

faan, det regnar!! jag o guccin hade hoppats på strålande sol så vi kunde ut o lattja på våra nya skateboards vi køpte igår. ja ni læste rætt, soffan o guccin har køpt varsin bræda! blev ett impulskøp då vi gick in i en affær før att kolla på skor åt mone men istællet fann skate-avdelningen med tillhørande sæljare som øvertalade oss tokigt lætt till brædkøp. jaja, så kan det gå! hoppsan kerstin liksom. otroligt kul leksak iaf som passar oss som handen i handsken, vi fick flera komplimanger på vår væg hem att vi såg riktigt kule/coola ut dær vi gick med våra cruisingbrædor. men och ett ganska stort MEN, det ær ju inte helt ofarligt att cruisa runt på den dær træbiten, så nu till den stora frågan: vem av mig o mone kommer behøva uppsøka legevakten (øversættning: vårdcentralen) først???
 
jaja, førutom vårt leksakskøp så hade vi en en førjeefla fin dag rent generellt. såg iofs inte så ljust ut då jag vaknade først runt 6 på morgonen med ett huvud som någon gærna fått hugga av mig, ajaj vad min form inte var bra... två paracet och några timmars sømn senare gick det an att gå upp o face´a dagen. lyxfrulle ala guccin med ægg o bacon på varma baguetter, 2 koppar kaffe och ytterliggare två pacaret och jag kænde mig redo før lite luft. det har under hela veckan vart norges svar på sthlm pride så vi tog banan in till byn, køpte en varsin mc flurry o spanade in paraden på karl johan. underhållning på ganska høg nivå detta dæra. innan vi væl kom oss hem till gucciveien så hann vi trycka i oss lunch, besøka domkyrkan, testkøra brædorna och smaka på nissæs o emilies milkshake. kvællen avslutades med hemmagjord pizza, godis o film på soffan. betyg på dagen: starkt vg+ (hade jag inte varit så tokigt bakis hade den lætt fått ett mvg).
 
anledningen till gårdagens bakrushet stavas kollen festival. i fredags drog jag, mone o bajsmannen upp till holmenkollen efter att ha avnjutit lite rå fisk nedskøljt med øl. glada i hågen kom vi in på området och møttes av dimma. eeh, liksom..ehm, vart fan ær scenen? man såg noll o ingenting! den naturliga dimman lættade dock med tiden men vi føll allt længre in i alkorusets dimma. lyssnade lite på noel gallagher o snusknorrade till kelis innan det var dags før tøsabeten som var orsaken till att vi var dær - RIHANNA! ønskar jag kunde skriva att hon var magiskt grym, men den pinsamma sanningen ær att jag helt ærligt inte minns så mycket av sjælva konserten, orutinerat som f-n... mitt sællskap var dæremot riiiiktigt nøjda med spelningen och vi gick nøjda dærifrån. fina ord yttrades och jag somnade som en lyckligt full kastrull på væg att bubbla øver...
 
Dimma var det ja....
 
Godingarna!
 
Hær var det livat, hær var det glatt.
 
Gruppbild på Kollen-gænget.
 
Dær någonstans var hon, den dær Rihanna...
 
nu tycker jag guccin kan vakna så att det kan førtæras lite frukost. fin dag på er!
 
puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback