svart hjärta i stress.

värdelös uppdatering, förlåt till er som jag verkligen vill läsa om mitt liv, till er som läser i brist på annat att göra - håll ut, snart ska ni få lite tidsfördriv. tänkte skriva om min fantastiska helg i sthlm men det varken orkas eller hinns med just nu utan får ske i ett senare skede denna onsdag.
 
kan ju meddela världen att min tillvaro känns lite upp-o-ner-vänd och fångad av en stormvind på samma gång. vad händer till hösten? jobb? boende? stad? jag är en planerare utan dess like så att framtiden är som en dimma skrämmer mig. stessad till max! drömscenariot vore en fast tjänst på myrer, att min familj och alla mina fina saknade vänner utspridda världen över flyttade hit och vi bodde grannar i ett litet idylliskt samhälle. dream on!
 
En gammal bild av mig o ett stycke familj på västkusten. Hanna är på plats i Oslot iaf, ett YEAY!
 
strax kommer mr bajsman o hämtar upp mig för ett pass styrka på makrill-sats efterföljt av massa lek o stoj. ikväll ska det mysas med min friska fisk guccin. fin ledighetsdag!
 
bjussar på en bra låt jag hörde igår:
 
 
dags att packa väskan. ska inviga duschen på sats idag efter att jag äntligen fått tummen ur o köpt shampo o balsam i lagom stora flaskor som man orkar dra med i träningsväskan. (visst blir du stolt över mig nu guccin?)
 
puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback