alternativ midsommar efterföljt av mys.

då har vi börjat gå mot mörkare tider folkens. midsommar är förbi och det är mindre än 6 månader kvar till jul - wohoo, eller? nja, känns ganska fint att i stort sett hela sommaren ligger framför oss och trots att jag inte har någon som helst semester så hoppas jag ändå på massa sol, bad, små weekends, öl, varma sommarkvällar, grillningar, fina solnedgångar, glass, brunbränd hud osv osv osv. det är så hääärligt! men även om det skulle bli en typisk svensk/norsk sommar med massa regn o kyla så är jag ganska säker på att jag kommer njuta av denna sommaren till fullo iaf...orsak? guccilove!  att hitta rätt i kärleksdjungeln är liksom helt fantastiskt...!
 
midsommar dåra. hade ju helst sett mig hemma i karlstad med min familj, släkt & vänner smaskandes på sill, sjungandes på snapsvisor med blomsterkransar i håret som nästan åker av då det dansas små grodorna runt den ståtliga stången innan det tävlas i femkamp. men så vart det inte i år, jobbet satte stopp för det. men jag ska inte klaga, jag hade det fint iaf. mone, aleks, nissä, zäta och jag grillade två långa fläskfilékorvar på aleks medtagna engångsgrill. i brist på blommor till kransar och stång slog vi på vår kreativa sida och gjorde ballongkransar och en mone-stång, dansen uteblev tyvärr då magarna var för mätta efter all mat som för övrigt fick ätas i matlådor för mig o nissä i brist på tallrikar... alternativ midsommarafton, jorå. kvällen avslutades på bästa sätt och jag somnade lycklig.
 
Bajsmannen & Zäta.
 
 
Nissä & jag med den vackraste midsommarservisen.
 
 
Godingen min!
 
Haha, det krävs stor koncentration då man agerar midsommarstång!
 
Midsommar-kladdkaka. Mmmmmmmmmmmmm....
 
då lördagsmorgonen sedan anlände tryckte jag o guccin i oss norges nationalrätt - bröd, och begav oss mot gymmet för fettborttagning. skyndade oss sedan hem (eehm ja, alltså till guccin då, känns väldigt hemma dock) för att passa en söt liten charmig krabat på 1 år. mina iphones blev otroligt putsade av denna lilla sköning och jag fick thimmy tid på hjärnan. mycket mysig lördag. igår var det bebis- och gucci-mys som gällde innan jag for på 6 timmars jobb för att sedan somna sådär glad igen bredvid mitt hjärta.
 
nu blire dusch här för moi efter att jag brännt av ett dubbelpass på sats - styrka&intervaller. rätt råstolt.
 
puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback