de senaste dagarna

sitter i nuvarande stund uppkrupen i soffan med en av mina tre sambos efter att vi nyss slängt ihop en midsommar-kladdkaka. den råkade vara inne tre minuter för länge i ugnen så kanske blir det bara en midsommarKAKA. vore trist, det är ju det kladdiga som gör det extra mumsigt. apropå kladdigt, imorse lyckades jag efter otaliga försök att koka till äggena sådär perfekt kladdiga...mmm!
 
Mmm så töligt nöjd jag var då!
 
i tisdags var vi o kollade på guccin som spelade match. när jag o aleks anlände till matchen glada i hågen med sushi-firrar under armen nynnandes på någon fräck sång fick vi alla två åskådares ögon riktade mot oss med blickar som var svåra att avgöra om de bad oss att hålla käft eller om de tyckte vi var så häftiga som vi faktiskt är som vågade bryta den tysta minut som tycktes råda där inne i hallen. jag har aaaaaldrig varit med om en så tyst fotbollsmatch! ssssschhhhh! tyvärr fick guccin ont i foten så hela andra halvleken hade vi bara blickarna riktade på avbytarbänken o missade nästan att hennes lag vann med 5-2.
 
Okej, jag ser gaaaalen ut!
 
Vi hade jääävligt bra platser under senare delen av matchen också...
 
igår så var det en dag att fira så jag tog guccin under armen (typ) o drog till majorstuen o käkade sushi ute i solen och drack två öl. ölälskeriet börjar ta form, guccin är en bra lärare! drog sedan hem o kollade på justin bieber in oschloooo. en rekti myskväll dä! 
 
Var rätt så fint ute då vi vandrade hem på kvällen... This is my gucci!
 
nu ska jag ta mig en dusch o...jaaae ni, hänga vidare osvettig här i soffan med nissä. fin kväll på er där ute i cybern!
 
Nissä & jag in this moment.
 
puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback