fiskmat o shopping.

nyss hemkommen från en av turistorterna här på kreta. jag o dimsan beslutade oss tidigare idag för att ta en shoppingtur under kvällen all by our själva under kvällningen. att vara tvåbarnsmoder är inte ett enkelt jobb utan det är bajsblöjor hit, matningar dit, läggningar, väckningar, kisserier, gulligullande osv osv osv all day looooooooong. hur mysigt som helst såklart, men vad jag vill få fram är att det inte är barabara att dra någonstans sådär hipp som happ. runt 22-tiden tog vi oss iväg o fick stressshoppa (tre s i det ordet?!) lite innan alla turistbutiker stängde. jag hann köpa mig en zlatan-tröja (erccan propsar på att vi ska vara sverigesupportrar på fredagens ferre), ett par lila flipflop, två fejk-rayban (ena med glas, vet ju ej om de kommer till användning men de var tuffa o kostade nästan gratis såååå), armband, bodybutter och en kartong med mitt grekiska favoritbakverk - baklava. vi avslutade shoppingrundan med att sätta oss o få fiskmassage - myspys. det innebär att vi fick fotbad med fiskar i som var sugna på vår döda fothud och  därmed sög av oss lite förhårdnader...yummie!


Fiskmatiga fötter.


Suddiga men glada fiskfödiga damer.


Gulle oss!


Nya glajjor på mig o shorts på Dimsan (blunda för trippelhakan).


Heheheheheehe. Soffan Ibrahimovic.

nu är det natten här. sista dagen med grekerna imorrn och det känns toktrist.......... MEN, får göra det bästa av dagen imorrn och kvalitetshänga, skitprata, bebispussas, sola, bada och bara må så himla fiiiint o njuta in i det sista och glömma att torsdagen väntar runt husknuten. iaf, sov gott alla.

puss!

ps. det låter som att barnen vaknat till liv o ligger o gnäller i sitt rum här just nu, men vad som egentligen låter är att gäng getter som är instängda i en flakbil tvärs över gatan... kuuuul natt! .ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback