Ingen latmask!

Jag är såååå trööötttttttt... mitt huvud bankar o i öronen piper tinnitussen högre än på länge...rena symfoniorkestern där uppe! våfför äre på dette vise? Dåligt utgångsläge på en fixa-massa-dag detta hära... Bah, jag hatar att vara trött!!

Guccin pikar mig om att jag är lat som är ledig mitt i veckan så här, not true ätt åål! Jag stressar runt som en stucken ko. Istället för att sova ut går jag upp o kokar ägg o ser på "god morgen Norge" där de snackar om fästningar/flått o risken med borrelia! Hypokondrikern i mig vaknar o visst känner jag mig lite borrelieig idag, trött o sliten är väl symtom? Jag fick liksom min första äckliga fästning i risør o den jeefeln smittade mig säkert! hmm...

Tillbaka till min ej lata dag. Snart ska jag konka med mig 3kg godis (Dimsan, där haru nått att sätta tänderna i!), lite nya kläder (tog mig en shoppingrunda igår innan guccibesöket) o en tuuung väska o ta mig hem, stackars mina axlar o armar, gratis träning får de så här på mörakvisten om vi ska tänka positivt! Sedan skare tränas, bort med lite fläsk då bikinin snart ska på i greklandet (wiiiiie!!) och efteråt ska det packas. Jag borde ju vara en mästares mästare på just packning iofs då jag packar min väska dagligen o far mellan öst o väst här i byn... Men alltid glömmer man nått o packar med sig massa som ej behövs... Jaja, det viktigaste är ju att jag får med mig de tre p:na iaf - pengar, pass o "piral" minus det sistnämnda + (i)phonen! och bikinin o löpskorna så att jag kan powerwalka i bergen o hetsa bergsmännen, höhö.

Men jaaaa, åter till dagsschemat, sist men inte minst så ska jag ut på shopping igeeeen med nissä. Här ska handlas linnen, barngröt till twinsen, en Norge-keps till skato-manos, presenter o förmodligen inget mer. Ska försöka att undgå att få på mig shopaholic-brillorna..faaarligt!

Jaja. Otroligt intressant inlägg, men på latsidan ligger jag definitivt iiinte... :P dock kan jag ju alltid hoppas på en lugn o fiiin kväll...

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback