uppdatering från kreta!

sitter ute i skuggan på terassen med hela grekfamiljen, dimsan o manos spelar tavli, barnen sprutar dreggel då de fascineras över pruttljuden de lyckas åstadkomma med sina små munnar och jag försöker mig på ett blogginlägg. dagen startade med en kopp kaffe, pepsi max, grekisk yoghurt och en bra bok här ute under stekande sol utan den minsta tillstymmelse till bakrus sedan nattens bravader.

Förmiddagsmys här ute.
Gulle-Melina!

jag njuter av varenda minut här, det är underbart att umgås twentyfyra sju med en vän som är precis som mig , att få massa dreggelpussar av bebisar, att få lära mig nya mycket användbara grekord av skaton, att kunna gå klädd enbart i bikini då det är så jäkla varmt, att få sova ut på mornarna, att få känna att jag har semester... tanken på att jag har fyra dagar kvar här är fiiiin. fint är det också att veta att jag har någon att längta hem till... alltså, jag törs nästan skriva att livet leker!

Gammal bild av bästa Dimsan (o Nossan) o mig... Gårdagens mest använda dansmoves.. ;)

igår kväll åkte vi efter 2 glas vin in till agios. det är så himla fint där, ligger några uteställen precis vid hamnen o gatan är full av glada människor. vi stod först o spanade på folks outfits, snodde tändare och snackade skit över några glas innan vi begav oss till ett uteställe med maaassa bra musik. jag har blivit frälst i den grekiska musiken alltså och mina grekvänner skrattar åt mig då mina grekfavoritlåtar kommer på och jag studsar högre än högst. vi dansade runt i ring i grekisk dans, vi körde svensk dubbelbugg, afrodans, fuldans och nått som kan kallas moonwalk i sidled - sjukt roligt! vi snodde apelsinskivor, käkade gurka glupskt till bartenderns (eller barmannen som man säger här) stora glädje och stoppade blomkål i håret. kvällen avslutades med att jag fick besöka klubben där manos o dimitra träffades första gången, jag fick stå där dimitra stod då hon först såg sin blivande make medan manos visade hur han betedde sig då han spanande in kvinnan som skulle bli hans barns moder jord. sicken ära. tre bett senare på en nutellacrepes satt vi i bilen hem och jag somnade med ett fett leende på läpparna...

Redo för utgång!
Häng vid första utestället.
Gurkan o Skaton.
Favorit i repris ;)
Tändarna is back! Hehe.
Dimsan kör lite moves på det överfulla dansgolvet!
Daddy cool-movesen är på plats.
Were going nut´s! ;)
Hahaha, denna bilden skulle kunna misstolkas!
Dom är så himla himla bra! <3
BFF <3

idag väntar sol o bad på stranden. barnen ska bara vakna upp från sin middagssömn o få lite föda i sina magsäckar innan vi packar in oss i den lilla clion för att färga våra kroppar lite mörkare. insmorda såklart! ;)

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback