glad & lycklig!

igår förmiddag stålsatte jag mig för avsked, tog mitt pick o pack och tog en promenad ner till torget i neapoli tillsammans med käraste dimsan och kidsen för att köpa mig en bussbiljett till flygplatsen. eftersom elli bajsade lite på min arm o linne innan vi skulle bege oss blev vi lite försenade och fick knata på liiite snabbare så att jag inte skulle missa bussen. giiivetvis hamnade vi då bakom en sopbil som tog upp exakt hela vägen, just my luck! vi hann dock fram i tid o jag fick köpt min jävla bussbiljett (hade gärna stannat på kreta några dagar till!!)... vi körde hejdåkramar in hardcore-style då vi brukar vara så känsliga och fälla en flod med tårar. kraaam "vi ses SNART igen!" kraaaaaaaam igen "ni är sååå bra, jag kommer tillbaka jättesnart!".


Var nära att lilla Elli blev med hem, en bajsning kom dock i vägen...

I väntan på bussen igår...


Sista bilden av oss för denna gången!

sen fick jag kliva på bussen med tårarna brännande bakom solbrillorna så jag var nästintill blind o letade mig fram till ett ledigt säte bredvid ett gäng grektjejer i 16-17-årsåldern. de skrattade massa och jag undrade om jag fortfarande luktade ellibajs blandat med sopbil? skitsamma, en värdslig sak. satte in lurarna i öronen med min chillichill-spotylista i öronen och bara log. kände mig helt lycklig! full med ny glad o positiv energi efter att ha umgåtts en hel vecka med människan som förstår mig till punkt o pricka, som jag kan berätta allt för och lite till utan att känna mig det minsta dum eller konstig - love her! manos sa till dimsan att när jag kommer på besök så öppnar vi munnen på en gång o stänger inte igen den förrän jag åker hem igen, haha! iaf tack dimsan med familj för en galet fin vecka, ni är helt uuunderbara! kärlek till er! <3 i'll be back sooooooon! ;)

ett litet axplock av bilder:
Min lilla norska flicka med skaton!
Jagjagjagjagjagjag!
Dimsan & lilla Melina på beachen.
Jag o de små köttbullarna, sumotwins! Hehehe.
UNDERBART SÖT!
LIKA UUUNDERBAR!
Mysbild, nagelklipp!
Vi drog till stranden ensamna o kvalitetetsmyste. KOS!
åååh men sen vad söt hon ääääär! love!
Älskar dig!

lycklig bli jag också av den fina norskan som tyvärr inte tog emot mig med öppna armar då jag anlände till oslot igår kväll (nej, jag är inte dumpad, hon är bara i palma o koser seg några dagar). på söndag kommer hon hem och jag kunde inte längta så mycket mer! tanken på min älskade familj där hemma och alla fina vänner jag har utspridda allover förstärker min härliga lyckokänsla än mer - loveuall! dessutom längtar jag faktiskt lite efter att jobba o krama tanter, jag ska vara glad över att ha ett arbete jag diggar såååå! inte mycket att klaga över just denna dag...förutom vädret då, kallt o regnigt. men vad gör det? sol i sinne, brun inne, som rudolf säger. jag vill tilllägga varm inne. life is good!

lite bilder på NÅGRA saknade folk:


Jag & min fina norska, hehehe.


Delar av mina älskade familj!


Lilly, min fiiiiina vän!


Carro min fina, alltförlängesenvisågs-vän!


Gamla, kära, saknade vänner - Eken & Fisen!!


De dåvarande tre bästa grannarna - jag med Dimsan & Ägget...

idag ska jag träffa hanna som flyttat hit till oslo! ME LIKE! skönt att ha en familjemedlem i närheten! <3 ikväll blir det sommarfest med jobbet - yeaaay!


Hanna & jag!

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback