pääärty for ävvribaddi.

yeay, jag överlevde träningen! stark som en oxe så här efteråt och faktiskt en liiiten gnutta energi i kroppen, dock väääldigt liten. ja, såpass liten att den säkerligen försvinner när jag gör ett krafttag i mitt stökiga rum och plockar upp alla kläder som på något vis hamnat huller om buller över hela mitt 3 kvm-stora golv... men men, det är lite skönt med såna här känna-sig-slapp-dagar också, då blir man så glad när man vaknar och är fylld av energi en annan dag liksom.

men men. tänkte lägga upp lite bilder från jobbfesten i fredags. myrer goes daddy cool-gänget har ju faktiskt vart in här o kikat förr så chansen finns ändå att de klickar sig in här igen...de små datasnillena ;) herreguuuud vilket liv, skratt o stoj det blev då jag under festen visade dom att vissa myrer-damer låg på youtube, det var HÄFTIGT serrni, haha. appråpå data liksom...


ribban för festen lades tiden då någon lite högre ansatt än vi andra, iförd peruk och megastora brillor dansade ut ett glas vin över linneduken, finmattan o isaks nya märkesjeans. inte särskligt kul egentligen, eller...joooo! haha! jaja, festen bjöd på grillad mat som var köpt för alla pantflaskor vi förbrukat, ujuj, inte illa pinkat, miljövänligheten är stooor. till dessert blev det tre sorters tårtor, jag tokgillade den serbiska gjord på massa ägg, choklad och gult klet - herreminjeee vad den knu*...eh, älskade i mun! ;) mmm! efter vi ätit oss proppis höjdes volymen rejält och ett dansgolv bildades. kay och jag fick flertalet gånger agera danslärare till daddy cool, jäkla kul syn att se alla vara synkade till denna råsvåra dans! ;) värdinnans dotter lärde oss sin russdans och högsta chefen körde häftig magdans. anub shakade som bäst då noooossa nooossa, ei se eu te pegoooo skrålade som högst. ja, dansant o härligt gäng detta hära. med varsin ros i handen (alla fick en ros av chefen som ett litet bevis på vad hon uppskattar oss på jobbet) tog vi taxi hem och var så stolta över att vi inte var aaalls fulla...pyttsan, resterande helgen har vi levt i ett enda stort dimmigt bakrus. men trots det ser redan jag fram emot nästa fest!
Dansgolvet börjar ta form...
Jag kör på Uggla-looken tillsammans med Kay.
De tre ungdomstösera - jag, Tina & Kay.
Jag är inte längre ensam svensk!!!! Isak har anlänt!
Tove, en jäkligt skön typ! Bannar på mitt överanvändande av iphonen...
Oh-la-laaaa, jag & Tina, sicka hotties.
Älskar Bjørg i den blonda kaluffsen på denna bilden!
Jag & Bjørg som ska ta med mig på swing-kurs...?!?!?!?!
Vi låter denna bilden avsluta denna fest...passande...hehehe.

nu blire duschen, sen den där lilla kraftansträngningen på mitt rum... wooho!

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback