Æ vil bare dans med dæ, la hele verden se dæ!

jag är på ett så himla bra humör nu om dagen. kom på mig själv att vissla högt till flo ridas´s whistle förut på sats, helt utan träningspartner, är typ bajsmannen med, då hörs vi nog hela tiden, men då jag är ensam o sjunger eller visslar, då betyder det att soffan är in a tokbra mood! varav detta glada humör?

till stor del för att jag haft en utomordentligt mysig helg med guccin. vi drog i fredags efter lunch (eller lunsj som norrmännen skriver, hur sött?! hehe) söder ut ner till hennes familjs stuga/hus i risør. alla jag berättat för att jag skulle dit (vilket var alla som kom i min väg, hehe) sa att jag verkligen hade något att glädja mig till, det er en sååå koselig by! så mina förväntningar var höga... o risør levde verkligen upp till de förväntningarna, var som att komma till en liten drömstad - massa vita små trähus överallt, klippor vid vattnet, massa blommor, havslukt, litet sött centrum (vita små trähus där med såklart), fina utsiktsplatser, typ det minsta o sötaste torget jag sett och dessutom låg det absoluta lugnet över hela byn, avkopplande deluxe! att jag sen hade det bästa sällskapet gjorde ju inte helgen sämre. sightseeingpromenader, glass, yatzi, god mat, dans, alkohol, godis, film och massa mys gjorde helgen tokfin. det enda som var att klaga på var vädret - sviiiinkallt! nästa gång hoppas jag på sol & värme så kroppen kan stekas o svalkas om vartannat.

bjuder på lite bilder nedan, på i stort sett alla kort gäller: -------> Fotograf: Sofie. Modell: Mone.


Just denna mysbilden tog dock Guccin.

Jag tog en pw i lördags morse, helt ok utsikt dåra.
Snygg tjej, fin utsikt.
Toka på väg upp till Risørsflekken (rättstavat?!).
Lite vila på den där fläcken, galna backar upp dit!
Jag & guccin.
I Norge spelar man yatzi lite mer aggressivt än i Sverige tror jag...?
Dags för räkor o vin.
Älskar denna bilden!!
Schnyggven! Jag hade en fulhelg, därav lite posering på mig...
Fiiiiiint.
Blev omkörd av en permobil-bil igår morse på min pw.
Skogspromenad med fina vyer igår.

ja, ni ser ju själva varför jag har anledning till att vara glaaaad?! love is the aiiiiir. sedan blir jag tokglad av tanken på att jag ska till kreta på torsdag o besöka de fyra bästa grekerna jag veeet! en vecka full av härlig kvalitetstid med underbara vänner, massa bebismys, sol, bad o kääärlek - längtar!


Kreta förra sommarn.

en tredje sak som gör mig glad är tanken på guccin igår kväll då hon skulle testa att göra en magövning på en pilatesboll. jag gav henne fina instruktioner på hur övningen gick till men något gick fel under hennes utförande och hon gled saaaaaakta men säkert av bollen baklänges och for rakt in med axeln i garderoben och huvet in i en stol. alltså HAHAHA, det såg så sjuuukt kul ut, gick verkligen i slowmotion! skadeglädje är den sanna glädjen, det kan jag lova! ;) mouhahaha.

Den olycksbådande bollen....

idag har jag kört intervaller på löpbandet, det var gaaaalet jobbigt men tokskönt nu efteråt. så nu ska jag ag ta mig en skön dusch, sen blir det en tur på stan, får hoppas att bajsmannen gör mig sällis.

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback