bränt fläsk.

gooo möra go möra, här äre en fantastisk pigg o energifylld soffan som plitar ner några ord - NOT! jeeflar vad trött jag är, tror jag upplever känslan av att blivit misshandlad. mitt huvud vill liksom ej vakna till liv och verkar ha lagt på sig femtielva kilo tyngd inatt för jag har lika svårt som en nyfödd bebis att bära upp det. och kroppen sen, den är öm pga det fina sommarvädret. jag är bränd och det sviiiiiiiir! jag är som en knaprig bacon alltså...

men men, nu är jag uppe och häver i mig en balja kaffe i hopp om pigghetens ankomst. 7 timmars jobb väntar och tro det eller ej, men det ska bli skönt då det innebär att jag inte kan misshandla min kropp under solen någe mer...skönt!

Aaj, det gör ont på mig!

förresten. jag vill tacka allt o alla som på något vis uppvaktade mig under min fylla-år-dag i torsdags. TACK för alla sms, fejan-grattis, telefonsamtal och presenter. det värmer! min dag var kanon - sol, sol o lite träning o pw hann jag med innan guccin hämtade upp mig på kvällen och vi drog till stranden o käkade sushi på klipporna i solen - mys deluxe! dock försvann ju solen rätt fort så då tog vi en härlig sightseeing-tur med bilen o känslan av att befinna sig utomlands uppstod och önskan om att bli rik en dag infann sig, jag vill bo i en av de flotta villorna vid vattnet där alltså!!! cheeeses, vilka hus och vilka jäkla lägen! lite godis o eurovision-semi i soffläge avslutade min dag o jag somnade med ett leende på läpparna. glad!


En bild från förra årets födelsedag - jag & fina Lilly!

nu ska mina tänder få sig en omgång innan jag halvspringer mot trikken. ha en fin saturdag! glöm INTE solskyddsfaktorn!!!!

puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback