Euphoooooria med bitter eftersmak.

Faaan vad coolt att loreen kammade hem hela schlagerskiten igår! Jag är stolt över att vara svensk här i Norge idag alltså!;) nu ägnade ju inte jag eurovision mer än ett snabbt ögonkast igår då jag var på besök hos kays gaygranne, men ändå sa jag glatt tack till alla som grattade mig till vinsten senare på krogen! hehehe

Hade hur som helst en riktigt kul kväll med Kay, anub o gänget. Att vara ensam svensk på fest med bara norrmän (o en indier då!) innebär att jag får mycket uppmärksamhet o på fyllan gillar jag visst att stå i centrum! Framförde euphoriadansen till någras förtjusning så att jag blev helt bländad av alla blixtrande kameror. Den ena norsken efter den andra försökte även impa på mig med sin knackiga svenska, det låter rätt sött faktiskt. Norges mästare i ölbryggeri var också på plats o bjöd på sin egna dryck - gött! Lite märkligt att jag faktiskt börjar tycka att öl är helt okej, chansen finns att jag når guccins mål att bli en ölälskare i sommar! Jaja. Kvällen avslutades på majorstua med guccin o hennes vänner innan jag tog fyllot under armen o åkte hem... Braaa kväll!!

Idag har jag dock fått smaka på bakrusets bittra eftersmak - jag är baaakis! Men efter två paracet, massa vatten o pepsi, samt guccins nybakta scones känner jag mig nästintill mänsklig igen o tror nog att jag kan överleva en kväll på jobbet....troooooor....pust, stånk o stön alltså!

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback