Hurra för mig!

Det är nu på dagen 28 år sen mamma låg o flämtade som ett orakat lamm i en bastu på Karlstads BB. Eller nja, igår för lika många år sen är mer rätt, 23:e maj forsade vattnet ur moder jord o farfar trodde han skulle få väääärldens finaste födelsedagspresent. Men näää, där trodde di fel, jag trivdes gött inne i mörkret i magen, det var chill att flyta omkring därinne! Så jag stressade vekligen inte, mamma blev pinad i hela 21 timmar innan jag gav upp o beslutade mig att se dagsljuset för första gången, till allas stora lycka! Jag vill därför dagen till ära passa på att gratta mina päron som gjort ett förjävla bra jobb med mig i dessa 28 år, GRATTIS på vi-har-blivit-föräldrar-dagen! och grattis till mig med!

Vaknade tidigt av guccin som sjöng ja-må-hon-leva på norska (och orden ja, må, hon eller leva fanns inte ens med i sången!) o mina ögon fick sedan läsa de finaste orden jag vet! Fining!! (bilden nedan gör henne inte rättvisa :P)

bilden på mig sen då, inte syns det att jag bara är 2 år från 30-årskris väl? Eesch!

Nu ska jag bege mig till gymmet för trim av axlar, biceps o mage, sen blir det sol, sol o åter sooool innan jag ska mysa ikapp med solstrålen!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback