TGIH

thank god it´s HELG! en fri sådan som ska spenderas med mitt hjärta - digg!


Löv löv löööv

Hon är bäst!


surpriiiiiiiise!

att vakna utsövd efter åtta timmars tid i drömmarnas värld är jag nu redo att ta itu med denna lediga torsdag. jag har massa göromål på listan som typ:
 
- dricka kaffe ur den största favoritmuggen
- se på tv4:s nyhetsmorgon
- träna i luuuugn o ro
- ta en förjävla lång dusch
- ta en svängom med dammsugaren (??)
- längta efter att hjärtat kommer hem
- slå en pling till hemlandet
- sacka runt i onepiecen
- ringa o skälla på get (inte djuret get)
- baka två bröd om andan faller över mig
 
händelserik dag känner jag. like it.
 
förra helgen var jag fri och jag inledde helgen med min sprudlande glada kusin hanna på fredagskvällen med massa pepp- o deeptalk o ännu mera skratt. guccin kom hem lite senare rund om fötterna och då jag kröp ner bredvid henne i sängen då hanna var utkörd så frågade jag lite försiktigt om hon sov medan jag strök henne över kinden. till svar fick jag: hva gjør vi? hva gjør vi? hva gjør vi? hva gjør JEG? jeg vil ikke! jeg kan ikke! jag bara: eeeh, what? sover du? till svar fick jag: etterpå, etterpå. fint samtal kände jag, skrattade lite o vände mig om o började snarka ikapp med henne. äääälskar när hon pratar i sömnen, så himla kul!
 
Jag & Hanna i gladmodus (plus Anna, Hätta o Emsan).
 
En vaken babe.
 
på lördagen vaknade jag med ett tungt huvud men ändå tokglad för en fri helg tillsammans med hjärtat. efter frukosten tog jag mig en dusch o mitt under insmörningen med bodybutter av mina torra höstben öppnades dörren in till badet med en jävla fart. där stod vad jag trodde var två helt främmande barn o stirrade på min nakna kropp. men efter lite närmre kik såg jag att barnen inte var några barn utan det var ju min älskade syster emma o kusin jejja! åååååhå vad jävla glad jag blev! och chockad, helt skakig satte jag på mig kläder som sen bars under en mysig tur i byn med pizza, påhälsning av hanna (som grät av glädje då hon såg mitt sällskap) och shopping för guccin. drog hem o råfiskade oss o myste rejält. fantastiskt fin dag! tack E, J & M som planderade detta i smyg! i lööööv överraskingar! <3
 
Jag & Jejjsan provade nya pjucks...
 
Sushiiiiiii!
 
på söndagen pussade o kramade jag värmlänningarna adjö innan jag lekte røa-supporter med mone o nissä i spöregnet. iskallt men fint söndagsnöje ändå. sedan söndagen har livet rullat på i ett hektiskt tempo. ibland hinner jag inte med o då blir jag förvirrad och helt jättetrött. men idag är jag pigg!! ska surfa på denna pigghetsvågen idag o njuta av tillvaron!
 
 
god dag till er!
 
puss!
 
 

hej på er

min pappa ringde mig igår kväll, darrig på rösten om med en viss oro angående mitt svar frågade han mig: har du lagt ner din blogg soffan? jag kunde lugna honom med att svara neeeejra! så nu får jag plita ner ett kort o snabbt inlägg sådär bara för att liksom.
 
två veckor har gått sedan mitt senaste inlägg och dessförinnan hade 14 dagar passerat innan jag öppnade mitt hjärta för mille. fyra veckor har alltså gått utan att ni nyfikna jävlar fått reda på vad som sker här i oslobyn för fröken kööhler. ujujuj, ni måste ju vara sprickfärdiga av nyfikenhet?
 
sanningen är att det sker inte allt för mycket spännande för mig. eller det sker ju en massa hela tiden, det är ju därför jag inte hinner blogga längre, men den mesta tiden går åt till att slita häcken av mig på jobbet, försöka göra mig muskulös och fettlös på gymmet och att försöka få till lite mys med guccin. det är ett fullt sjå bara det kan jag lova.
 
idag har jag iaf en day off, ja imorgon också, lyxigt värre med bara jobb var tredje helg! jag o guccin ska strax ta tbanan downtown för lite shopping o presenthandlande. vad kvällen har i sitt sköte är ännu inte bestämt. jag är lite sugen på att bli full. min senaste fylla i karlstad var så grymt lyckad så den gav lite mersmak. karlstad ja, saknad stad. borta bra men hemma bäst. helgen hemma för tre veckor sedan var intenstiv. massa tårar för vår älskade prins, överraskningsfrulle för lajsus som blev 21, släktkalas med alla bästa kööhlerserna (-pappsen) och fylla-år-kalas för den där lajsus på kvällen med den där väldigt lyckade fyllan o utgången då jag fick träffa på flertalet saknade människor. en söndag med shopping, fika och påhälsning hos min saknade jobbfamilj o en fin kväll med de bästa. matshopping för 4000 riksdaler innan vi drog hem till oslot... jaja, en liten utsvävning blev det där. lika bra att bjussa på några bilder från stadsbesöket medan jag ändå håller på:
 
Guccin och en liten puppy.
 
Tre favoriter på hög.
 
Kööhlers <3
 
De fyra bästa!
 
Puss på världens bästa tjej!
 
Jag med två saknade själar.
 
Fylletratt nummer 1.
 
Utgång med det snygga fyllebarnet!
 
Träffade det goaste ägget ever!
 
Jag o guccin.
nu är mone klar så nu är det bäst att avsluta. tack för nu. hörs snart igen dagbboken.
 
puss!