hej på er

min pappa ringde mig igår kväll, darrig på rösten om med en viss oro angående mitt svar frågade han mig: har du lagt ner din blogg soffan? jag kunde lugna honom med att svara neeeejra! så nu får jag plita ner ett kort o snabbt inlägg sådär bara för att liksom.
 
två veckor har gått sedan mitt senaste inlägg och dessförinnan hade 14 dagar passerat innan jag öppnade mitt hjärta för mille. fyra veckor har alltså gått utan att ni nyfikna jävlar fått reda på vad som sker här i oslobyn för fröken kööhler. ujujuj, ni måste ju vara sprickfärdiga av nyfikenhet?
 
sanningen är att det sker inte allt för mycket spännande för mig. eller det sker ju en massa hela tiden, det är ju därför jag inte hinner blogga längre, men den mesta tiden går åt till att slita häcken av mig på jobbet, försöka göra mig muskulös och fettlös på gymmet och att försöka få till lite mys med guccin. det är ett fullt sjå bara det kan jag lova.
 
idag har jag iaf en day off, ja imorgon också, lyxigt värre med bara jobb var tredje helg! jag o guccin ska strax ta tbanan downtown för lite shopping o presenthandlande. vad kvällen har i sitt sköte är ännu inte bestämt. jag är lite sugen på att bli full. min senaste fylla i karlstad var så grymt lyckad så den gav lite mersmak. karlstad ja, saknad stad. borta bra men hemma bäst. helgen hemma för tre veckor sedan var intenstiv. massa tårar för vår älskade prins, överraskningsfrulle för lajsus som blev 21, släktkalas med alla bästa kööhlerserna (-pappsen) och fylla-år-kalas för den där lajsus på kvällen med den där väldigt lyckade fyllan o utgången då jag fick träffa på flertalet saknade människor. en söndag med shopping, fika och påhälsning hos min saknade jobbfamilj o en fin kväll med de bästa. matshopping för 4000 riksdaler innan vi drog hem till oslot... jaja, en liten utsvävning blev det där. lika bra att bjussa på några bilder från stadsbesöket medan jag ändå håller på:
 
Guccin och en liten puppy.
 
Tre favoriter på hög.
 
Kööhlers <3
 
De fyra bästa!
 
Puss på världens bästa tjej!
 
Jag med två saknade själar.
 
Fylletratt nummer 1.
 
Utgång med det snygga fyllebarnet!
 
Träffade det goaste ägget ever!
 
Jag o guccin.
nu är mone klar så nu är det bäst att avsluta. tack för nu. hörs snart igen dagbboken.
 
puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback