surpriiiiiiiise!

att vakna utsövd efter åtta timmars tid i drömmarnas värld är jag nu redo att ta itu med denna lediga torsdag. jag har massa göromål på listan som typ:
 
- dricka kaffe ur den största favoritmuggen
- se på tv4:s nyhetsmorgon
- träna i luuuugn o ro
- ta en förjävla lång dusch
- ta en svängom med dammsugaren (??)
- längta efter att hjärtat kommer hem
- slå en pling till hemlandet
- sacka runt i onepiecen
- ringa o skälla på get (inte djuret get)
- baka två bröd om andan faller över mig
 
händelserik dag känner jag. like it.
 
förra helgen var jag fri och jag inledde helgen med min sprudlande glada kusin hanna på fredagskvällen med massa pepp- o deeptalk o ännu mera skratt. guccin kom hem lite senare rund om fötterna och då jag kröp ner bredvid henne i sängen då hanna var utkörd så frågade jag lite försiktigt om hon sov medan jag strök henne över kinden. till svar fick jag: hva gjør vi? hva gjør vi? hva gjør vi? hva gjør JEG? jeg vil ikke! jeg kan ikke! jag bara: eeeh, what? sover du? till svar fick jag: etterpå, etterpå. fint samtal kände jag, skrattade lite o vände mig om o började snarka ikapp med henne. äääälskar när hon pratar i sömnen, så himla kul!
 
Jag & Hanna i gladmodus (plus Anna, Hätta o Emsan).
 
En vaken babe.
 
på lördagen vaknade jag med ett tungt huvud men ändå tokglad för en fri helg tillsammans med hjärtat. efter frukosten tog jag mig en dusch o mitt under insmörningen med bodybutter av mina torra höstben öppnades dörren in till badet med en jävla fart. där stod vad jag trodde var två helt främmande barn o stirrade på min nakna kropp. men efter lite närmre kik såg jag att barnen inte var några barn utan det var ju min älskade syster emma o kusin jejja! åååååhå vad jävla glad jag blev! och chockad, helt skakig satte jag på mig kläder som sen bars under en mysig tur i byn med pizza, påhälsning av hanna (som grät av glädje då hon såg mitt sällskap) och shopping för guccin. drog hem o råfiskade oss o myste rejält. fantastiskt fin dag! tack E, J & M som planderade detta i smyg! i lööööv överraskingar! <3
 
Jag & Jejjsan provade nya pjucks...
 
Sushiiiiiii!
 
på söndagen pussade o kramade jag värmlänningarna adjö innan jag lekte røa-supporter med mone o nissä i spöregnet. iskallt men fint söndagsnöje ändå. sedan söndagen har livet rullat på i ett hektiskt tempo. ibland hinner jag inte med o då blir jag förvirrad och helt jättetrött. men idag är jag pigg!! ska surfa på denna pigghetsvågen idag o njuta av tillvaron!
 
 
god dag till er!
 
puss!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback