bildbomb ellör+

tjena tjena mittbena!
 
livet rullar på i sin vilda gång o i just go with the flow. mitt liv har den sedan jag flyttade till oslo känts som ett enda stort puzzel där bitarna en efter en kommit på sin rätta plats. stressen och oron som bott i mig har runnit ur min slitna kropp tillsammans med alla svettdroppar på sats. livet känns just nu ganska så digg faktiskt. eller mycket digg om jag nu vågar skriva det (?!?!??), alltid förr då jag vågat erkänna att nått känts bra så har det skete sig. men vafan, på rosa moln svävar jag omkring o njuter av alla vackra ting, som ck sjöng i en gammal godinglåt från förr. njuta av nuet är mitt nya jag, eller, arbetar jag på't iaf.
 
 
 
förra veckan påbörjade jag ju mitt jobb på paulus sykehjem där jag trivs bättre o bättre för var dag. tanterna är söta och personalen är skön. me like! så jäkla tokigt skönt med ett fast jobb dessutom. noll stress över om jag kommer överleva nästa månad ekonomiskt längre. sweet!
 
i fredags på pappilurens birthday drog jag o mone på en liten roadtrip upp till synnfjell där familjen hennes har en söt liten stuga i fjället. pga att norge trots sin rikedom är tokigt snåla så är deras vägar under all kritik vilket gjorde att vår resa tog två timmar längre. därför gjordes det inte mycket kul på fredagskvällen...
 
på lördagen fyllde vi på vårt energiförråd med en liten brakfrukost för att sedan klä om till målare för att sätta färg på mones sovrum där uppe. genomskinligt vitt blev det, färgglatt värre ;) med färg lite här o där satte vi sedan kosan ut i fjällen bland får som inte får får men får lamm. trevlig walk, jag älskar den norska naturen, vackert! resten av dagen bestod av mys och ett jätteglädjande samtal från min saknade jobbfamilj i karlstad. 
 
Dags att leta fram lite måla-inte-på-golet-papper. Pannlampan är på!
 
 
 
 
Ut på tur, aldrig sur!
 
Mone såg ut som en liten barnunge. Söööötis.
 
Fint eller?
 
Buskigt värre.
 
Min söta krulltott dregglar över tacosen.
 
söndagen blev väldigt lik lördagen bara att fjällsturen blev sjuhelvete mycket jobbigare då vi gled ifrån stigen o fick vandra omkring i norges svar på amazonas djungel. rummet blev färdigmålat o resultatet gav 4 tummar upp av 4 möjliga. slitna i kropp o knopp roadtripade vi sedan hem till tonerna av mig...och roxette da.
 
Målar-Mone in action.
 
Det var en jättekul toa på hyttan, tvungen att göra sina behov i ett kaffefilter XXXL.
 
Den lilla femåringen posade fint vid den drickbara bäcken.
 
Jag skapade mig en reserv-Mone i bilen hem, schnöööögg!
 
sen har det inte skett så mycket mer. eller jo, vi har fixat svenska tv4 o det är så jävla supert! hej nyhetsmorgon imorrn, jag har saknat dig!! ;P och sen gjorde jag ju en frän flätfrissa på guccin igår vilket gav henne en skön pudelfrilla efteråt:
 
 
puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback