S L I T E N !

www.schletnastintown.nu HJÄLP vad trött jag är! Det är verkligen inte barebare att börja nytt jobb, speciellt inte då man glömmer mellanmålen hemma och enbart har en kesella med till lunch...suck. Alla nya intryck i säg håller min hjärna på högvarv liksom o ett lågt blodsocker får mig att se i syne. Bad kombo på premiärdagen! Var inte långt ifrån att jag inte skulle ta mig dit i tid imorse ens en gång... Satt o dagdrömde på tbanan liksom o glömde helt att gå av på min hållplats... Irrrrrriiiii! Fick zickzacka i turbofart mellan uteliggare o kisslukt för att ta mig fram till trikken som skulle föra mig rätt igen. Mitt i all stress skiter en måsjävel o det var sviiiinnära att jag fick det på mig, handlade om centimetrar typ, millmetrar tom kanske?! Ptjuuuu, bra start på dan liksom, hur skulle resten av dan arta sig?

Men väl på jobbet kändes det helt ok, inga fler olyckor utan lite kos o klem o en svenskefan till arbetskompis från hammarö, meeen gött!! Världen är liten! Jorråsåatte, jag kan nog komma o trivas där när man blivit varm i kläderna. Bara jag slutar glömma mellanmålen hemma så hjärnan får hålla sig pigg o alert i fortsättningen...

Nu ligger jag raklång o toktrött på soffan efter ett styrkepass med Rackabajsaren... Lär bli en tidig kväll... Natti i förskott!

''

 

puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback