uppsummering av en aprillisk uke.

hey igen! kan ju inte påstå att inläggen duggat tätt efter min lilla comeback förra helgen, orsaken är helt enkelt att jag steg in i en bubbla där världen runt om mig kändes suddig och frånvarande, översättning: jag var helt jävla kaputt och toktrött efter lördagens røa-fylla! allt jag tog mig för och utförde under mån-fre förra veckan gick på ren rutin och eftersom bloggen glidit ur min rutinfyllda vardag föll den i glömska.
 
att leva i en bubbla var inte särskilt spännande, ännu mindre intressant då mone var på kurs i tre dagar. bajsmannen försökte roa mig två dagar och lyckades bra men så fort klockan slagit 21 hängde mina ögonlock vid knäskålarna och jag fick krypa ned ensam i våra stora säng (och fläka ut mig kors & tvärs medan jag sov som en prinsessa).
 
då fredagen kom så kom även min burping princess hem från kursen, lyckorus infann sig i min kropp o knopp, men ett pusskalas senare så befann jag mig på paulus sykehjem med mina sköna arbetskamrater, 2Bornot2B + andra ansatta på huset. quiz och fylla stod på kvällens agenda. jag tillhörde the rebells men vi var visst inte sådär jättebra, men vad kan man förvänta sig med tre utlänningar, en 20-åring, en sykepleierstudent som säger "alltså jag är osmart"? äh, det viktigaste är inte att vinna utan att deltaga, och trevligt vart det. trots allt. jag tog dock en tidig kväll för jag ville vara upplagd för dan därpå.
 
The rebells.
 
Vår vackra sykepleiestudent och söta Line.
 
på lördagen vaknade vi lite för tidigt för en ledig dag, men heey, positivt om man tänker på att vi firade 11-månader-som-bestämt-kärlekspar och därmed fick ännu mer tid till att fira oss? HURRA! och hjälp vad vi utnyttjade tiden väl. mysfrulle med hemmabakade scones, karlstadkaffe och vårt kära tärningsspel 10000 (som vi fått helt dille på, minst 20 ronder/vecka spelas gär hemma). sedan en tur till dekkmann för inköp av nya sommardäck. gled sedan vidare på de nya däcken mot storo där vi shoppade hej vilt, jackor, träningskläder, vardagsklär och gud vet vad. avslutade med sushi. solskenspromenad i vårvädret hanns med innan utemöblerna fick sig en upputsning och vi en dusch. på kvällen skjöts vi av amors pilar i romantikens tecken med lyxmiddag och sånt...
 
En gammal fin kärleksförklaring från mitt hjärta...
 
Guccins nya jacka invigdes på solskens-pw:n.
 
sen kom söndagen. unnade oss med nutellamackor till frukost vilket gav oss en jäkla energi för helt plötsligt stod jag och gjorde hemmagjord müsli medan mone strök gardiner (som vi köpte i januari) som sedan hängdes upp o gjorde vår stue varm, ljus och fin. något som inte kändes lika ljust o fint var alla våra vinterpjucks o tjocka jackor, de hör den mörka vintern till, så då tog vi en utrensing av våra garderober, sa adjö till vinteroutfiten och hej till de våriga skorna och jackorna. tänk vad mycket lite nutella kan göra, mer choklad åt folket!
 
En mmm mmm mmmumsig frulle!
 
 
En bild från gårdagskvällen, hottie alltså!
 
ännu en solskenspromenad senare däckade vi i soffan framför en dramafilm som lyckades natta mig efter vår effektiva helg. vaknade av att mone grät så antar att filmen var sorglig... livsverket hette den. jag tror jag kan rekomendera den utifrån guccins tårar.
 
nu väntar en ny vecka. nya tag o allt det där. jag tänker iviga denna veckan med ett besök på sats i mina nyinköpta tights, jävlar vad jag ska löpa, sofie gasellen kööhler!
 
fin måndag till er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback